| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zeinil Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:27 Заглавие: Флопи за клавир YAMAHA |
|
|
Здравейте,искам да попитам дали се ремонтира флопи устройството на клавирите(например марка Yamaha)?А също искам да знам възможна ли е замяната на старото със ново,но от компютър.
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:36 Заглавие: |
|
|
| Зависи със какъв кабел е флопито на синтезатора и какво му е захранването. Виждал съм старо флопи (на KORG мисля че беше) което беше на някакъв друг лентов кабел който няма нищо общо със тези на компютрите. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:56 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | | Зависи със какъв кабел е флопито на синтезатора и какво му е захранването. Виждал съм старо флопи (на KORG мисля че беше) което беше на някакъв друг лентов кабел който няма нищо общо със тези на компютрите. |
Колев, колко различни вида флопита за компютри си виждал?
А зададения въпрос е малко като: търся си крушка за ляв фар. |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 23:58 Заглавие: |
|
|
Господин RC аз не съм се изразил както трябва. Исках да кажа зависи кабела на флопито от синтезатора какъв е и дали ще съвпадне със този от стандартните който се употребяват в компютрите. Въпросът наистина не е зададен както трябва. Може да се пообясни още малко това онова.
Но както и да е.... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 0:02 Заглавие: |
|
|
| На флопитата за синтезаторите захранването им е в лентовия кабел който е с 5-или 6 май бяха жила повече от сегашните "стандартни". Може да се преправи и съвременно флопи. |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 14:21 Заглавие: Re: Флопи за клавир YAMAHA |
|
|
| Zeinil написа: | Здравейте,искам да попитам дали се ремонтира флопи устройството на клавирите(например марка Yamaha)?А също искам да знам възможна ли е замяната на старото със ново,но от компютър.
Благодаря предварително! |
Няма начин да не може да се отремонтира или замени още повече че по старите IBM-и бяха същите. |
|
|
 |
|