| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 20:38 Заглавие: Ре: |
|
|
Mosfet,
ако по някакъв начин дадеш точния си адрес, ще ти изпратя напълно безплатно здрава система за твоя уред, но имам едно малко условие, ти да ми пратиш после повредената.
Тук във форума не си дал нито от къде си, нито мейл..
Колегата, който предложи два уреда безплатно, още ти пази единия - другия го взех аз. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mosfet Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:06 Заглавие: Re: Ре: |
|
|
| интермаш написа: | Mosfet,
ако по някакъв начин дадеш точния си адрес, ще ти изпратя напълно безплатно здрава система за твоя уред, но имам едно малко условие, ти да ми пратиш после повредената.
Тук във форума не си дал нито от къде си, нито мейл..
Колегата, който предложи два уреда безплатно, още ти пази единия - другия го взех аз. |
Благодаря ти интермаш! Много ще се радвам да ми пратиш системата! Вярно, че несъм написал от къде съм и веднага ще поправя тази грешка. Говорихме с колегата който ти е дал единия, наистина обеща да го прати, но мина доста вереме, не го направи...както и да е...не го обвинявам за нищо, сигурен съм че имал причина или е прекалено зает...
Разчитам на тебе сега. Бъди здрав. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:47 Заглавие: |
|
|
Ето ги в магазина .най малкия е 8лв
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 22:58 Заглавие: |
|
|
Коцев между другото въпросните уредчета на Sunwa които си снимал са много по-точни и прецизни от гореспоменатия съветски кютук.
За тия по-едрите говоря.Не за най-миниатюрния,него не го знам къв е,що е.Имам 2 такива и съм много доволен. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 23:09 Заглавие: |
|
|
Аз направих още една снимка на цялата витрина с уреди но нещо се изложих и не мога да и намаля размера за да я поместя да видите как магазина пращи от уреди .Тъй че мине не мине година и аз току съм издънил един два уреда и хоп на магазина обновявам парка С една дума Ловеч си е Ловеч. Даже и от Плевен идват да търгуват тук.Миналата седмица в Пловдив в един магазин видях щипка за вадене на разпоени интегрални схеми на цена 9.60лв Същата ама абсолютно същата тук е 2.30лв. Ха кажете ми къде Киро на Кирия.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
mosfet Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 23:27 Заглавие: |
|
|
Ейй...оспамихте ми темата Ама карай де...дано колегата интермаш да свърши работата... |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 23:31 Заглавие: |
|
|
Не се коси колега .Я виж колко още има на магазина
|
|
 |
mosfet Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 13:00 Заглавие: |
|
|
Брей тоя Ловеч, брей  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 13:35 Заглавие: |
|
|
Ловеч си е окръжен град момчета! Нема лабаво.
Даже и нещо като река минава през него .
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 20, 2007 2:35 Заглавие: Re: Някой да има такъв стар мултицет ? |
|
|
| mosfet написа: | Колеги да продавате/(подарявате) някой повреден мултицет като този ?
Трябва ми стрелковия уред да е здрав (видно от снимката ), другото може и да е прецакано...Надявам се някой д аможе да помогне...
P.S. Ясни са ми качествата на мултицета, така че да се въздържим от подобни коментари  |
Много са удобни да се ползват вместо пробна лампа,заради автоматичното им изключване при късо)) |
|
|
 |
|