| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 12:18 Заглавие: SHARP 37GQ20S D/K? |
|
|
Кколеги не мога да определя кое шаси е този телевизор даже едвам прочетох номера на процесора IX1796bm.Процесора е smd и няма отделна памет. Мчу H i V генератори и Видеообработката са в друг smd Интеграл на които не мога да му прочета номера защото е замацан с няква червена боя. Влизам в сервизния режим но не намирам опция за D/K.или за каквато и да е друга система.В менюто за настроика също няма опция за смяна на системата на звука.
Ако някои се сеща за какъв SHARP става въпрос и е слагал звук на 6,5
Моля да каже как става .
Благодаря предварително на всички |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 12:36 Заглавие: |
|
|
| Разгледайте темите за това шаси, има доста написано за него относно звук на 6,5Mhz, и сам ще стигнете до съответният извод.Успех! |
|
|
 |
velo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 13:26 Заглавие: |
|
|
| bobitv написа: | | Разгледайте темите за това шаси, има доста написано за него относно звук на 6,5Mhz, и сам ще стигнете до съответният извод.Успех! | Благодаря за съвета.Изкарах 6,5 но 5,5 ичезва.Възможно ли е да стане и с двата стандарта? |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 13:41 Заглавие: |
|
|
Досега никой доколкото знам не е успявал да го направи едновременно на двата стандарта програмно,затова става с платка,мисля че беше на 11крак наSTV2246,но за по-сигурно използвайте търсачката както Ви посъветваха. _________________ Димитър |
|
|
 |
velo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 13:46 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Досега никой доколкото знам не е успявал да го направи едновременно на двата стандарта програмно,затова става с платка,мисля че беше на 11крак наSTV2246,но за по-сигурно използвайте търсачката както Ви посъветваха. | Благодаря DIMA но тук STV е smd.Дано изводите съвпадат.Ще пиша за резултата |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 13:57 Заглавие: |
|
|
Извинявайте,подвел съм Ви,платката трябва да се сложи на 22 крак в този телевизор.В търсачката напишете SQUAD _________________ Димитър |
|
|
 |
velo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 18, 2007 14:27 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Извинявайте,подвел съм Ви,платката трябва да се сложи на 22 крак в този телевизор.В търсачката напишете SQUAD | DIMA Благодаря Ви от сърце.Само да допълня: Приставката се закача на21крак на този телевизор. ЛЕК и успешен на всички |
|
|
 |
|