| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
buranbg Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 12:44 Заглавие: ел пушка |
|
|
| искам да ви попитам дали може да се направи ел пушка която примерно до 100м в оределен диапазон да изгори ел уред педи бях гледал в един саит такова нещо не си преинсталирах уиндолса и се изтр беше с кондензатори и саздаваше магнитно поле ако може някои да ми даде саит или схема ще съм му много благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 13:42 Заглавие: |
|
|
Първо се научи да пишеш грамотно и разбираемо-пък тогава гледай за пушки и за чифтета с които да гориш на хората уредите!
| Цитат: | | искам да ви попитам дали може да се направи ел пушка която примерно до 100м в оределен диапазон да изгори ел уред педи бях гледал в един саит такова нещо не си преинсталирах уиндолса и се изтр беше с кондензатори и саздаваше магнитно поле ако може някои да ми даде саит или схема ще съм му много благодарен. |
Такова устройство няма.
Но дори и да го имаше нали не мислиш,че някой би ти предоставил линк за подобно нещо,което е
1во-противозаконно.
2ро-целта на употребата му е да наненсеш ущърб на някой,демек казано побългарскиму-"Да преебеш другарчето!" _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 19:28 Заглавие: |
|
|
| Сигурно има. В областа на електрониката и химията вече вярвам на всичко, но такова устройство би било строго секретно и много скъпо. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 21:39 Заглавие: |
|
|
| tchav написа: | | Сигурно има. В областа на електрониката и химията вече вярвам на всичко, но такова устройство би било строго секретно и много скъпо. |
Е чак пък секретно-едва ли-Магнум .44 калибър на разстояние и повече от 100метра е в състояние да повреди всякакъв къвто ти дойде на акъла ел-уред.
Изпълнява му изискванията от раз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
*tchav* Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 20, 2007 8:59 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | tchav написа: | | Сигурно има. В областа на електрониката и химията вече вярвам на всичко, но такова устройство би било строго секретно и много скъпо. |
Е чак пък секретно-едва ли-Магнум .44 калибър на разстояние и повече от 100метра е в състояние да повреди всякакъв къвто ти дойде на акъла ел-уред.
Изпълнява му изискванията от раз. |
Секретно не заради далекобойноста си, а заради технологията. |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 3:28 Заглавие: |
|
|
Ето ти линк за електронни пистолети ако искаш толко да стреляш http://www.coilgun.ru/ ,а иначе май има такова нещо американската армия го разработва мисля че е известно като графитна бомба _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
|