| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LM386 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 20:25 Заглавие: Търся схема на ТВ Велико Търново |
|
|
Здравейте! Търся схема на тв Велико търново.Който има нека да я прати на e-mail: [email protected]
Ако трябва да оточня да е в областа на приемника за дистанционното.Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 19, 2007 22:18 Заглавие: |
|
|
| Аз съм срещал с 8 канално дистанционно а също и с 55 канално.Няма да учудя ако има и други варианти. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 20, 2007 8:07 Заглавие: |
|
|
Въпроси не се задават по този начин!
Темата заминава в говорилнята. |
|
|
 |
LM386 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 12:47 Заглавие: |
|
|
| Дистанционното е 55 канално. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 13:26 Заглавие: |
|
|
Вграждано е допълнително или е оригинално поставено?
Ако е първото, то има поне 4-5-6 модификации от различни проиводители. Какъв точно е проблема?
Телевизора има и модел. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 18:54 Заглавие: |
|
|
| Телевизора е Велико Търново 85.Вграждането е оргинално а проблема е 4е самия телевизор не иска да приеме сигнала от дистанционното.Аз пробвах дистанционното на друг телевизор и тръгна а това покзва 4е не е от него а от самия телевизор |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 19:08 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Телевизора е Велико Търново 85.Вграждането е оргинално |
Ако това е модела (най-сетне) то в него никога не е имало оригинално вградено дистанционно.
Свети ли нещо на двата индикатора?
Когато се опиташ да го пуснеш от пулта (дистанционното дето му викаш) какво става?
-угасват ли двете чертички (ако ги има) и не тръгва телевизора или нещо друго?
Самия телевизор може да се пусне и без дистанционното, та той самия работи ли?
Ама като гледам по какъв начин се цеди диалога май е по-добре друго да се направи. |
|
|
 |
LM386 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 11:19 Заглавие: |
|
|
| Аз съм на 20 години и сега се уча.Попадна ми един Велико Търново на който не му работи приемника за дистнционното и се опитвам да го оправя.Не знам какво му е вграждането оргинално или допълнително.като ми го дадоха си имаше дистанционно което не работеше, а аз се опитвам да оправя.Не може ли просто някой да ми даде схемата и толкова! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 11:55 Заглавие: |
|
|
| LM386 написа: | | Аз съм на 20 години и сега се уча.Попадна ми един Велико Търново на който не му работи приемника за дистнционното и се опитвам да го оправя.Не знам какво му е вграждането оргинално или допълнително.като ми го дадоха си имаше дистанционно което не работеше, а аз се опитвам да оправя.Не може ли просто някой да ми даде схемата и толкова! | Това е похвално.Има такова Велико Търново TVC4205 с оригинално вградено 55 канално дистанционно.Но проблема май не е в него ТВ то трябва да се запусне от ключа приемника е с чип SDA1293-A03 и се захранва от 12в на телевизора. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 15:22 Заглавие: |
|
|
old4, малко по-нагоре след дълги разпити беше казано, че модела е: | Цитат: | | Телевизора е Велико Търново 85 |
LM386 това, че искаш нещо да научиш и сам да направиш е чудесно, но в предния си пост питах уточняващи въпроси - ти не отговаряш, а само искаш. Все още не е съвсем ясно какво искаш и дали ако получиш ще ти е от полза.
С какви схеми е телевизора? |
|
|
 |
|