| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 22:44 Заглавие: |
|
|
camcad, би ли уточнил какво означава това: | Цитат: | | ако ти дам един и то хубав |
Някакви параметри ако може? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
camcad Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 22:58 Заглавие: |
|
|
Practrronic германски 0,3миливолта до 10волта с електромагнитна система има вход 30к и 600ома
30херца до 20килохерца.Обхватите се превключват. Много стар модел е, но е точен и е много запазен. _________________ Ако не знаеш за къде си тръгнал ще стигнеш другаде! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 23:08 Заглавие: |
|
|
camcad, доколкото схващам от последният ти отговор и от (редактирания) предходен предлагаш уред, а не система, така ли е?
Би ли дал цена и все пак някакво по-подробно описание.
Може и като PM. |
|
|
 |
camcad Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2004 23:24 Заглавие: |
|
|
Да почерпи! На мен не ми трябва.
То ние с YHV и без това ще трябва да пием по едно. _________________ Ако не знаеш за къде си тръгнал ще стигнеш другаде! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 0:00 Заглавие: |
|
|
| ELP ---- milsa che se burkash malko ....az ne merq postoqnno a promenlivo ....... taka che ured za 30lv i da izkam nqma da namerq |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 0:03 Заглавие: |
|
|
CMACAD --- interesuvam se ot ureda MV73NF PEGELMESSER 30Hz-20KHz 0,3mV-10V ...... mail-a mi e [email protected] ICQ 305-600-215
...stiga da ne si go prodal weche,shtoto gledam che ima i drugi zainteresuwani ..... |
|
|
 |
camcad Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 0:05 Заглавие: |
|
|
??????????Раздел продажби е другаде!!!!! Човече,
Напиши от кой град си за да се разберем как да ти го дам! _________________ Ако не знаеш за къде си тръгнал ще стигнеш другаде!
Последната промяна е направена от camcad на Вто Ное 16, 2004 1:53; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 0:10 Заглавие: |
|
|
camcad ...interesuvam se ot ureda, stiga da ne si go prodal veshe shtoto gledam che ima i drugi zainteresowani ....... .... ICQ-to mi e 305-600-215..
mail [email protected]
megdodrugoto namerih multimer koishto shte mi swurshi rabota no e nqkakwa kuche marka TECHNIC ili neshto podobno.....struwa 90lv... markata mi e malko sumnitelna i se kolebaq dali si zaslugawa parite ... nqkoi ima li predstava dali e chitawa taq marka .... |
|
|
 |
camcad Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 1:39 Заглавие: |
|
|
Аз не съм на 20.И доста неща са ми ясни.Едно нещо не мога да разбера.Защо на някого като кажеш на чист български език нещо,той се прави,че не знае английски език? _________________ Ако не знаеш за къде си тръгнал ще стигнеш другаде! |
|
|
 |
camcad Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2004 2:26 Заглавие: |
|
|
Не знам има ли човек,който още не ме е разбрал.Уреда го подарявам,но искам да знам на кого го подарявам.Мейли,ай си кюта и други шменти капели не признавам. Искам да те видя със собствените си очи. За това искам да почерпиш.А ако ти не можеш, аз ще те почерпя. И ако го дам на RC да не си помислиш,че е за това ,защото е някакъв шеф във форума.Просто не е "никой".Знаем го кой е.Не е гост. _________________ Ако не знаеш за къде си тръгнал ще стигнеш другаде! |
|
|
 |
|