| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mustaka77 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 13:47 Заглавие: SRT problem |
|
|
Здравейте змейове,
инсталирах филм на компютъра, инсталирах и субтитри във srt файл и като първи малоумник го отворих във notepad. във филма ми дава някакви караконджули но не и български субтитри. опитах се пак да даунлоадна субтитрите, но ми ги отваря все и все във notepad или exe формат.
И преи съм инсталирал srt субтитри-работят и се отварят като започне филма...
Какво да направя и да превърна exe във srt формат наново?
Не съм много наясно с компютрите...
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 14:31 Заглавие: |
|
|
ами просто трябва да си нагласиш настройките на програмата с която гледаш филма, шрифта на субтитрите да ти е на кирилица и това е _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 16:39 Заглавие: Re: SRT problem |
|
|
| mustaka77 написа: | Здравейте змейове,
инсталирах филм на компютъра, инсталирах и субтитри във srt файл и като първи малоумник го отворих във notepad. във филма ми дава някакви караконджули но не и български субтитри. опитах се пак да даунлоадна субтитрите, но ми ги отваря все и все във notepad или exe формат.
И преи съм инсталирал srt субтитри-работят и се отварят като започне филма...
Какво да направя и да превърна exe във srt формат наново?
Не съм много наясно с компютрите...
Благодаря предварително! |
Ама си достоен за раздел "Бисери" де...
караконджули,инсталираш srt-файл,отваряш exe файл...
SRT-файла се отваря или чете.EXE се стартира или изпълнява.Да уточним понятията.
А сега уточни с какви кодеци или кодек-пакет си и с кой плеър работиш за да ти помогнем по същество.
Файлове им се дава преференция със какво да се отварят-десен бутон "Open with"-даваш чавка на "Allways use this program to open..." или там квото пише най отдолу в таблицата.
За да си сигурен че тва е разширението щото мене малко ме съмнява виж във Tools - Folder Options да не ти е дадено да крие окончанията на файловете.
И за srt е препоръчително да ползваш BSPlayer. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|