| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bachev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 13:10 Заглавие: TV ROYAL 3708-тюнер |
|
|
| Колеги,някой може ли да ми каже с какъв тюнер може да се замени оригиналния.Той е TDC-3H3-12VS1.Шасито е изпълнено с процесор LC883328B и видео LA7781.Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 14:04 Заглавие: |
|
|
Ами това май е аналогов 12 волтов.Не съм сигурен но ако е така то с малко преработка едно GDC и ако се наложи LA7910  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 14:24 Заглавие: |
|
|
мисля че и преработка не му трябва - има разлика само в спъпката на тунера
ако оригиналния се презапои и почисти добре ще стане годен за работа - тунерите в тези модели страдат от калпави спойки _________________ http://gallery.devinbg.org/main.php?g2_itemId=97
колкото повече научавам---разбирам ,че нищо не знам |
|
|
 |
bachev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 15:09 Заглавие: |
|
|
| Да така е ,тюнерът е 12 волтов обикновен само стъпката му е различна ,но не ми се иска да го правя с кабелчета затова питам за друг.Иначе няма ДМ обхват .Опитах с презапойване ,обдухах го с горещ въздух ,но резултат няма .Накрая ще му сложа един обикновен и това е. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 16:15 Заглавие: |
|
|
| bachev написа: | | Да така е ,тюнерът е 12 волтов обикновен само стъпката му е различна ,но не ми се иска да го правя с кабелчета затова питам за друг.Иначе няма ДМ обхват .Опитах с презапойване ,обдухах го с горещ въздух ,но резултат няма .Накрая ще му сложа един обикновен и това е. | Ако пазаруваш от Емилия Кацарска я попитай какви тунери купувам за тези рояли досега съм купил няколко има ме в компа и последните два бяха точно преди нова година
Бяха на ALPS но в момента не мога да си намеря записките за точния модел тунер Можеш да сложиш и обикновен само трябва да си поиграеш със механичното закрепване на новия тунер Успех |
|
|
 |
|