| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
viktor_rs Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 0:14 Заглавие: Panasonic X700 - няма звук в слушалката. |
|
|
Здравейте колеги.
Попадна ми един Х700 на който не му работи слушалката, иначе като телефон работи на 6+, звъни си, но за да чуеш какво ти говори отсрещния трябва да пуснеш високоговорителя. Някой има ли си на идея откъде да търся проблема, защото до сега несъм си имал работа с такъв апарат? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 20:00 Заглавие: |
|
|
| Eвентуално лош контакт,прекъснала слушалка.Но наи вероятно прекъсналая връзка до слушалката,ако я откриеш теглиш жичка и слушаш.Ако ли не ,караш на полифония. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 17:38 Заглавие: |
|
|
| Pepi Petrov написа: | | Eвентуално лош контакт,прекъснала слушалка.Но наи вероятно прекъсналая връзка до слушалката,ако я откриеш теглиш жичка и слушаш.Ако ли не ,караш на полифония. |
Излезна прекъсната връзка, което в случая е лошо
Свалих си схема на телефона, ама нещо неможах да е открия и май ще е на полифония както каза  |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 18:37 Заглавие: |
|
|
| прекъснала е мека връзка но кофти е че след време ще излязат и други проблеми от това и може трудът ти да е безмислен |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 21:51 Заглавие: |
|
|
| Pepi Petrov написа: | | прекъснала е мека връзка но кофти е че след време ще излязат и други проблеми от това и може трудът ти да е безмислен |
Ти какво би ме посъветвал в случая? |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 20:38 Заглавие: Re: Panasonic X700 - няма звук в слушалката. |
|
|
| viktor_rs написа: | Здравейте колеги.
Попадна ми един Х700 на който не му работи слушалката, иначе като телефон работи на 6+, звъни си, но за да чуеш какво ти говори отсрещния трябва да пуснеш високоговорителя. Някой има ли си на идея откъде да търся проблема, защото до сега несъм си имал работа с такъв апарат? |
Първо спира звука, после почва и дисплея, от лентовия кабел е, даже беше трудно и да се проследи и се отказах от идеята за хвърчащи жици, накрая го подарих на племенника да си играе игри.
Мисля че кабела (нов)вървеше в комплект с дисплея и струваше колкото целия телефон на старо)) |
|
|
 |
|