| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 18:44 Заглавие: термометъра от Млад Коструктор |
|
|
Някой правил ли е цифровия термометър от Млад конструктор?
Има ли някакви проблеми при подкарването му? _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 20:53 Заглавие: |
|
|
Ами аз съм го правил, ама нещо не можах да го оживя Само единицата и точката светеха постоянно А колко играчка беше да се съединят двете платки...ужасТ |
|
|
 |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 21:00 Заглавие: |
|
|
Е аз да го правя ли тогава ?
Утре ще ходя да копувам 7107 _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 22:16 Заглавие: |
|
|
offtopic
Съжалявам за спама, но просто не мога да сдържа. Пише се кУпувам!!!!!!!! Даже вече по спирките виждам обяви, на които пише "копувам". Не е толкова страшно да сложиш 2 букви "у" в една дума. |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 23:30 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | offtopic
Съжалявам за спама, но просто не мога да сдържа. Пише се кУпувам!!!!!!!! Даже вече по спирките виждам обяви, на които пише "копувам". Не е толкова страшно да сложиш 2 букви "у" в една дума. |
Това ли е най-важното???
Човека просто пита!Освен това той не е българисрт,а техник!!! |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 23:45 Заглавие: Термометъра на МК |
|
|
Подкрепям Nikolai_1, всички тук сме техници а не учители по български език, и аз като пиша бързо бъркам букви. Това не значи, че някой не знае езика, както и да е няма значение. Да се върнем на въпроса на човека.
Пеавил съм термометъра и работи идеално. Има малко проблеми със захранването. Когато е пъснат за повече време греят ценерите и резистора на захранването. Съветвам те да сложиш по мощни и да си изчислиш други. Зависи какви индикатори ще ползваш и колко ще консумира всеки сегмент от тях. Инаще работи не се притесняваите. Зглобявайте го. А аз питам някой правил ли е терморегулатора и антинсекта, и дали работят?? Ето снимка на термометъра в атача. |
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 0:09 Заглавие: Re: термометъра от Млад Коструктор |
|
|
| koko___ написа: | Някой правил ли е цифровия термометър от Млад конструктор?
Има ли някакви проблеми при подкарването му? |
Правил съм го, работи перфектно. Виждам че си от моя град, ако искаш може да ти го покажа в действие ...хем да ти обясня малко по-подробно за настройката.
Незнам за какво ти трябва, но си помисли дали няма да е по-удобно да си вземеш едно уредче с термосонда за 10лв...като сметнеш разходите излиза по-ефтино. _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 20:10 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Незнам за какво ти трябва, но си помисли дали няма да е по-удобно да си вземеш едно уредче с термосонда за 10лв...като сметнеш разходите излиза по-ефтино. | quad, вярно е,но пък има тръпка да си го сглобиш сам.Предполагам че поради тази причина koko___ се е захванал.И между другото...нещо не им имам голяма вяра на тези уреди,дето мерят и температура(поне евтините де) А относно захранването-и при мен така грееше баластното. |
|
|
 |
|