|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 19:41 Заглавие: |
|
|
Току що видях че има изход за към усилвател. Объркал съм се заради буксата за слушалките и съм си помислил че има само една. Моя е грешката моля за извинение. Въпреки това обаче този изход пак не ми върши работа без корекционен предусилвател. Преди малко го вързах към Студиото, но свиреше възможно най-зле. Така че изходите за тонколони пак си остават като вариант. Модела е PA2030 ако ти говори нещо.... ако не здраве да е. И все пак много искам да си запиша "Пулсиращи Ноти" и "Музикална Стълбица" на диск. Още веднъж моля за извинение заради буксата която не съм видял.
P.S. Не е от онези който са от комплектите Студио. Фен съм на респром малко или много щях да го разпозная.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hshop Опитен потребител

|
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 12:02 Заглавие: |
|
|
Леле не съм предполагал че за него ще има схема. Още веднъж разбирам каква благодетел е интернет и се чудя какво щяхме да правим без него.
Благодарско за схемата hshop.
Благодарско и на всички други който се отзоваха. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|