Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

HELP for NOKIA 6131

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kareto
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Fuerte Ventura,Spain

МнениеПуснато на: Чет Яну 18, 2007 19:44    Заглавие: HELP for NOKIA 6131 Отговорете с цитат

Privet i blagodarja predvaritelno na tozi,koito se otzove!Zna4i slu4ajat e takuv.Kupih Nokiza 6131-vtora ruka ot edin tip koito nemem 4esta da poznavam.Telefona go probvah pri pokupkata s mojata sim karata i toi rabote6e perfektno.Pritezavam sim na kompaniata MOVISTAR-Spain.Abonamenta mi e tip Prepaid-s zarezdane kogato svur6i kredita.Telefona nosi logoto vurhu korpusa si na su6tata kompania i predpolagam 4e e kupen na promozia ili s dogovor kam su6tata.Edna sutrin se sabudih i kogato go vklu4ih ispisa mesage: <sim kard registration failed> Posledvaha dosta tel.razgovori s operatora,klub nokia i kavo li o6te ne...nikoi ne moza da mi pomogne...Tuk njakolko ot mestnite posveteni v oblasta veli4ia opitaha s nekakvi kodove oba4e i te udariha na kamuk!Ot forumite v neta razbrah dori 4e tova,koeto sa opitali moze da dovede do po-lo6i posledstvia....Interesnoto e 4e vse pak telefona produlzava da funkcionira sam i bez SIM-a da se registrira v operatora-t.e.moga da izpolzuvam kamerata i mp3 playera,no ne i da proveda razgovor.....Ako njakoi moze da me posuvetva kakvo da predpriema,6te mu buda bezkraino priznatelen!!!!!!!!
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Чет Яну 18, 2007 20:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Купи си българска сим карта.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tigar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Selo SF

МнениеПуснато на: Пет Яну 19, 2007 10:37    Заглавие: Отговорете с цитат

!!!!!!!!!! parvo sloji kartata v drug aparat i ako si bachka problema e v aparata vtoro ako ne bachka si kupi nova karta i treto mu dai rachno tarsene na mrejata i uspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kareto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 27, 2007 17:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Tigar написа:
!!!!!!!!!! parvo sloji kartata v drug aparat i ako si bachka problema e v aparata vtoro ako ne bachka si kupi nova karta i treto mu dai rachno tarsene na mrejata i uspeh

Ne stava,telefona e zaklu4en ot operatora-Movistar i to 4rez mrezata....
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 27, 2007 18:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Щом е заключен тогава предприемаш носенето му в сервиз и съответното му разкодиране. Успех.
Върнете се в началото
kareto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 2:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Колев написа:
Щом е заключен тогава предприемаш носенето му в с
ервиз и съответното му разкодиране. Успех.

Zna4i realnosta e slednata-Okazva se 4e sam kupil otkradnat ili izguben aparat...Sled objavjavane pred operatora ot sobstvenika za izgubvaneto mu biva zaklu4en 4rez mrezata i otklu4vaneto mu e nevuzmozno ili operatora ne poema otgovornost pod kakvato i da e forma....V serviza,koito defakto e samo edin na tozi ostrov,kazvat 4e do sega ne sa mogli da otklu4at nito edin BB5-edin o koito e mojata nokia6131....taka 4e struva mi se 4e aparat4eto 6e ide na bokluka.....blagodarja vse pak za suvetite!
lugo
Гост

МнениеПуснато на: Вто Фев 06, 2007 21:40    Заглавие: Отговорете с цитат

telefonat vi e blokiran ot operatora , zashtoto popada v t.narechenia "cheren spisak" ..teoretichno ako se smeni IMEI nomera ...shte moje da raboti , no v mnogo Evropeiski srtani tova e strogo zabraneno ....ako nie smenim tozi nomer tel shte se zakluchi i daje nie ne mojem da go otkluchim ...samo niakolko modela Nokia bb5 mojem da dekodirame ..6630,6680,6681,7370,6233,6234, 6280, n70,n90
t.e ako telefona e zakluchen kam tozi operator i blokiran ot sashtia ...ne mojesh da go izplzvash ..e dokato ne nameri nekoi ..kato Dejan reshenie .....a mislia che nikoi niama da nameri v blizko vreme
Pozdravi
Lugo
Върнете се в началото
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 06, 2007 21:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Мдам и аз съм имал вземане даване с такъв телефон. Сега като прочетох всичко се сетих за нокиата. Всичко си функционираше само дето не можеш да звъниш. Блокиран имей номер и това си е.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети