| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 18:47 Заглавие: Микровълнова |
|
|
Здравейте
Може да ви се струва тъпо но на микровълновата ми и се скапа слюдата която е пред магнетрона и хвърля искри.Можете ли да ми кажете какво представлява и от къде мога да намеря такава или нешо подобно.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 18:56 Заглавие: Re: Микровълнова |
|
|
| Anonymous написа: | | Можете ли да ми кажете какво представлява и от къде мога да намеря такава или нешо подобно. |
Носиш я в най-близкия сервиз. Там знаят какво представлява, къде да я намерят, как да я сменят като предварително почистят и боядисат каквото трябва и проверят още едно-друго.
Всичко това в случай, че си заслужава разправията. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 19:11 Заглавие: Re: Микровълнова |
|
|
То ако беше да я занеса в сервз нямаше да питам. Надявам се, че все ще се намери някои който да ми даде акъл. То това за сервиза и бабами го знае е на 90.
Благодоря |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 19:17 Заглавие: Re: Микровълнова |
|
|
| Anonymous написа: | | То ако беше да я занеса в сервз нямаше да питам. Надявам се, че все ще се намери някои който да ми даде акъл. То това за сервиза и бабами го знае е на 90. |
Да опитам пак тогава.
В началото на страницата има един бутон кръстен Търсене, та ако се възползваш от него ще намериш поне няколко теми по подобен въпрос откъдето би могъл да получиш отговор на всички зададени въпроси.
А баба ти вероятно знае "и две и двеста". |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 19:39 Заглавие: Re: Микровълнова |
|
|
| Благодаря RC Но не мога да се оправя с търсачката ви .Излизат доста съпадения но на което и да кликна отива в някакъв архим с дати отпред и наи различни въпроси и отговори и там се загубвам и не мога да открия това което търся. Може би има някаква техника за търсене но не мога да я разбера. ? |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 19:44 Заглавие: |
|
|
| Горе има една лупичка пише търсене. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 21:41 Заглавие: Микровълнова |
|
|
| Момче,микровълновата фурна е добър помощник в къщи,но всъщност е и един сигурен убиец за непосветените.При неправилно боравене в ремонта,тази вещ може да се окаже сигурен убиец за самозванци.Магнетрона излъчва с високочестотна мощна енергия,която при неправилно бърничкане става опасно оръжие,така,че не си играй със здравната си книжка,без да си информиран!Един ремонт при специалист срува по-евтино от едно погребение!!!!! |
|
|
 |
nasko70 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 7:20 Заглавие: Re: Микровълнова |
|
|
Зравей
Не ги слушай какво ти говорят не е толкова опасно да си поправиш микровълновата особиено ако това и е проблема.Вадиш изгорялата слюда ,обикаляш магазините за резервни части рядко се намера но се намира .Гледаш да е по голяма или същия размер,по голямата си я изрязваш с едно макетно ножче и я поставяш.Като предварително оглеждаш добре дали вътрешноста на печката ти няма оголени места .Боята трябва да е цяла впротивен случаи искри святка и т.н.Ако има оголени места взимаш един спрей има един термо устоичив с една ракета на него и пръскаш.Но гледай преди това да почистиш добре местата които боядисваш ,защото ако отдоло остане мазнина след извесно време шупва .Това е Ако има още нещо питай.Успех _________________ Път без препятствия обикновено не води до никъде. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 9:33 Заглавие: Re: Микровълнова |
|
|
| nasko70 написа: | Не е за всеки!!! | Най добре я занеси в сервиз! _________________ home studio |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 10:34 Заглавие: Re: Микровълнова |
|
|
| Anonymous написа: | То ако беше да я занеса в сервз нямаше да питам. Надявам се, че все ще се намери някои който да ми даде акъл. То това за сервиза и бабами го знае е на 90.
Благодоря |
То затва държавата е на такъв хал от такива самозвани шпециалисти дето се захващат с квото могат и с квото не могат на принципа "да го занеса на тоя който разбира-то така и баба знае".
Като ви перне 2-3 пъти тока и прецакате уреда така че ремонта да стане 3 пъти по-сложен,отколкото е бил преди вашата "компетентна" намеса ми дойдете с увесен нос "Дай да видим кво ша прайм,че нещо...".И после "Ама що толкоо много пари?". _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|