| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 19:49 Заглавие: Акумулаторни батерии от фенерчета |
|
|
Някой знае ли какви са батериите на фенерчетата дето се зареждат на 220 волта
Защото на баща ми вече му купувам 4-то.
Бачкат по 1 месец и след това не искат да се зареждат.Гледам че батериите имат отгоре по 2 тапички но незнам с какво се пълнят.Някакъв електролит ли или какво?
Ако някой знае моля да сподели.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 20:53 Заглавие: |
|
|
Оловни са,не се пълнят с нищо,а се изхвърлят на безопасно място Аз слагам на тяхно мчсто стари батерии от някакъв GSM,заменям по-малката лампичка отстрани с ярък бял светодиод.Разбира се,слагам Ni-Cd или Ni-MH батерии,а не Li-Ion. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 20:54 Заглавие: Re: Акумулаторни батерии от фенерчета |
|
|
| lusi blazev написа: | Някой знае ли какви са батериите на фенерчетата дето се зареждат на 220 волта
Защото на баща ми вече му купувам 4-то.
Бачкат по 1 месец и след това не искат да се зареждат.Гледам че батериите имат отгоре по 2 тапички но незнам с какво се пълнят.Някакъв електролит ли или какво?
Ако някой знае моля да сподели.  |
Китайски боклуци са някакви,замени ги с никел металхидридни 3-4 броя, но ще ти струва 3-4 пъти повече от цялото фенерче, ако са маркови |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 19:01 Заглавие: |
|
|
Работата е ясна-НА БОКЛУКА
Благодаря все пак  |
|