Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Микровълнова
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук не става въпрос за магнетрона. Кой го знае как може да я оправи и как да я сглоби, или това не те интересува. Сигурно си мислиш че "няма какво да обърка". Печката ще си работи но може да не я е екранирал добре и да излъчва. По горе ти дадоха пример за начина по който някой псевдокомпетентен си поправял фурната. Никой никога няма за заподозре че фурната лъчи. Изобщо не разбирам как е възможно така ревностно да спориш по тизш въпрос. Това е все едно да обясняваш на някой как да си човърка във електромера или водомера.
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 8:28    Заглавие: Отговорете с цитат

nasko70 един страничен въпрос.
Ако отношението на пишещите в този форум съответстваше на квалификациите които раздаваш дали твоята първа тема като регистриран в този форум щеше да бъде в този си вид Rolling Eyes Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 9:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Не 5.Обикновено и два реда са достатъчни за да сложиш човек на кантара и да го прецениш сервизен техник-колега от бранша ли е или е просто клиент решил да си поправи уреда,ама му се свиди да дава пари на майстора и иска сам "щото да си плащаш и баба знае".
Никой не му е викал тъпанар,а че не е компетентен човека-тва се види-ти си му помогнал със съвет,айде там да действа-дано се справи.
Няма кво да разтягаме локуми.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
nasko70
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: гр.Бургас

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 20:06    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
nasko70 един страничен въпрос.
Ако отношението на пишещите в този форум съответстваше на квалификациите които раздаваш дали твоята първа тема като регистриран в този форум щеше да бъде в този си вид Rolling Eyes Question
RC когото си регистрирах в този форум мислех ,че той е създаден от хора който са готови да соделят знанията и опита си с всички останали и в същото време когато не знаят нещо да попитат и да получат отговор.И се предържам към това мое виждане,ако мога да дам имформация го правя ако не не давам мнения.Аз се поставям на мястото на този човек тъй като аз също незнам всичко и когато не зная нещо предпочитам да питам а не да преодкривам топлата вода.За розлика от горкия човечец аз бях посрещнат добре и получих доста напътствия от Г-н Bojilov .Аз нямам достатъчни познания в областа на теливизионаата техника. А как ли бих се почувствал ако ми бяха казали да занеса телевизора в сервиз.А ти как би се почувствал???.Едва ли си натрупал знанията си изведнъж, някога и ти си бил начинаещ,може би тогава не е имало такива форуми и микровълнови но съм сигурен че си се ровил в доста неща които не са ти били ясни ,поне аз съм го правил.И тогава и ти си бил като него начинаещ, незнаещ или както искаш го наречи,Е как би се почувствал и би ли натрупал знания ако не си се блъскал а си носел всичко в сервиза? Надявам се ,да можеш да си отговориш на този въпрос и отговора да е различен от моето виждане.Не съм искал да обидя никого просто исках да ви напомя, че всички вие в един или друг момент сте били като него и никои не знае всичко!! Извинявам се на всички които са се почувствали обидени от думите ми.
Бъдете зрави.

Модерирано от RC
nasko70, аз също се надявам ти да може да си отговориш на следния въпрос:
Защо при що годе еднакви изходни позиции в питанията (не визирам само конкретните случаи) се получава така, че препоръките са различни (за едни -> сервиз, а за други по-друго)???
Когато си отговориш на този въпрос може би няма да си позволяваш да пишеш неща които меко казано бяха прекалени.

П.С. Надявам се, че разбираш защо пиша в твоя пост и че нямаш нищо против.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 20:53    Заглавие: Отговорете с цитат

nasko70 написа:
Г-н Bojilov

Ааа не Божилов,не Божилов.
Божилов са намиси последен,когато вече спора си го бяхте захванали и сто пъти стана пишман закво се е намесил.
Квото е-дано човека си намери слюда,да си изреже парче и всичко да мине безпроблемно.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 29, 2007 23:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
......дано човека си намери слюда,да си изреже парче и всичко да мине безпроблемно.

Да ама тя и слюдата бива няколко вида, какъв ще намери и дали ще стане за тази цел???!!! Виждате че не е толкова проста работата както изглежда на пръв поглед (в интерес на истината и аз не знам кой точно вид да търси, мисля че тази с по-голяма диелектрична якост, но не съм сигурен затова мнението ми да не се взима пред вид) Wink Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 30, 2007 18:37    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
Bojilov написа:
......дано човека си намери слюда,да си изреже парче и всичко да мине безпроблемно.

Да ама тя и слюдата бива няколко вида, какъв ще намери и дали ще стане за тази цел???!!! Виждате че не е толкова проста работата както изглежда на пръв поглед (в интерес на истината и аз не знам кой точно вид да търси, мисля че тази с по-голяма диелектрична якост, но не съм сигурен затова мнението ми да не се взима пред вид) Wink Smile

Абе дано всичко да мине безпроблемно.Ако човека му се чете съм качил книжката "Ремонт на микровълновите печки" в data.bg мога да му дам линк някой ако се интересува.
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 30, 2007 18:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз се интересувам, давай линка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 30, 2007 18:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако може и на мен ще съм много благодарен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 30, 2007 18:51    Заглавие: Отговорете с цитат

http://store2.data.bg/bojilski/My%20eBooks/Electronics%20e-books/

Тука съм качил доста книжки ама са на руски и тая е тамка.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети