|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 16:39 Заглавие: HYUNDAI модел CB2176 схема |
|
|
Телевизора е едночипов с проц ТДА9381 и вертикална STV9302. Проблема ми е във вертикалното.Свит е отдоло около 3 см. и подгъва . Същото шаси го има и в Нео TV2151. На колегата Неото стои още тук при мен със същия дефект и го чакам да дойде и да си го прави .Направя ли моя одма ще стане и неговия Проверих ценера до вертикалната схема като го и смених но пак е така . Вертикалната не съм я сменил защото колегата е сменил на Неото но дефекта си останал. Мисля че схема донякъде би ми помогнала  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 17:22 Заглавие: |
|
|
Телевизора го направих след като смених и двата електролита след ТХОто захранващи вертикалната схема .Тоя за минус 15в вместо 100мкф беше около 40. Но ако някой има схема то не се отказвам от нея. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|