| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
CEKI Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 22:43 Заглавие: LCD 20" GRUNDIG(BEKO ) Chassis L5C няма цвят на ПАЛ 50 |
|
|
TV e LCD 20" GRUNDIG(BEKO ) Chassis L5C
problema e , че няма цвят на ПАЛ 50Hz ,а на ДВД има нормална картина.
На процесора пише: VCTI-T81 L5C BEKO GR
VCT 49X3R PZ
pametta e 24C16
В сервизния режим не видях нищо за цвета _________________ [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 23:10 Заглавие: |
|
|
Аз в момента имам проблем с LCD донесени от Америка и работят само на NTSC. Като им включа DVD на което задам изходния сигнал да си е на Американската система-няма ядове. Замислил съм два начина за решаване на проблема. Закупуване на записващо DVD, и да му се зададе изход само на NTSC, и другия по евтин, ползване на тунер с допълнителен видеовход и с изход за монитор. Ще пиша ако някой се интересува докъде са стигнали нещата.
П.П. Собственика най се интересува от програмите на Булсатком. Има ли възможност приемника да се препрограмира през RS232 да излъчва на скарта(само това видях като изход) NTSC сигнал, независимо от приемането? Както позволяват DVD-ta. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
CEKI Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 10:49 Заглавие: |
|
|
Интересно начинание !
Моя ТВ си е работил на всички сиситеми за Цвят . _________________ [email protected] |
|
|
 |
CEKI Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 15:02 Заглавие: |
|
|
Момчета а знае ли се кой го подържа гаранционно
това чудо ,
Модела е Lenaro 20 LCD 51-7606TOP _________________ [email protected] |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 23:23 Заглавие: |
|
|
Обещах да напиша за резултата от експериментите. С тунер, не записах модела но мога да го уточня, закупен от собственика за около 100лв. всичко заспа. Тунера си е с изход за монитор(VGA) има си видео вход в който включих сателита и готово. И телевизия си приема и видеовход си има, какво повече му трябва на човек? Малко повече дистанционни, ама няма "ем душу у рай, ем ........ до край". _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|