| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Sibip Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 2:53 Заглавие: Въпрос за ТВ Panasonic TX-29PS12P |
|
|
Здравейте колеги.Купих си от Техномаркет този модел телевизор Panasonic TX-29PS12P шаси CP-830FP.За мое учудване геометрията му е перфектна, обаче с тия 29-ки, няма оправия.Не след дълго долу вляво, на кинескопа взе да се появяват червени отенъци.Характерно е че отенъка се проявява само на син цвят.Пробвам да го изключа от контакта, обаче рядко се маха това червенеене.Тъй като долу в ляво е и копчето за вкл./изкл., си мисля че захранването е там и от него става някакво намагнитване.Дайте съвет да го нося ли в сервиза или няма смисъл.Мисля че този модел има система за размагнитване, но не съм сигурен.
Благодаря предварително на отзовалите се!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 6:54 Заглавие: |
|
|
| Е не може без система заразмагнитване Да нямаш някой магнит наоколо като колона например |
|
|
 |
Sibip Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 8:45 Заглавие: |
|
|
| Няма магнити около телевизора.Колони няма дори в стаята.Телевизора е сложен в секцията.Тези дни си правих експеримент.Гася го от бутона на тележизора и когато си прекарам ръката покрай кинескопа, се усеща наелектризиране само в този проблемния ъгъл.Пускам отново и поне два дена не се забелязва отенъка. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 9:39 Заглавие: |
|
|
Да няма нещо друго наблизо което да създава магнитно поле-я огледай хубаво-токоизправител,микровълнова,нещо с трансформатор вътре? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 10:41 Заглавие: |
|
|
| Няма вина средата в която е поставен телевизора,просто кинескопа си е такъв В къщи е същия кинескоп и от три години е така .Ако не те дразни много гледай си го така ,ако е в гаранция може да предявиш претенция .Има една голяма тема за избор на телевизор прочети я и там ще срещнеш подобни отзиви. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 11:06 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Няма вина средата в която е поставен телевизора,просто кинескопа си е такъв В къщи е същия кинескоп и от три години е така .Ако не те дразни много гледай си го така ,ако е в гаранция може да предявиш претенция .Има една голяма тема за избор на телевизор прочети я и там ще срещнеш подобни отзиви. | Абе то че е нещо нормално за 29 инчовите кинескопи е така-и Филипс и Видеоколор съм виждал да ги правят тия номера и да се намагнитват от самосебе си.
Най-добре ако може да предяви рекламация в гаранционния сервиз въпреки че за подобно нещо,едва ли някой ще му обърне подобаващо внимание. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 15:38 Заглавие: |
|
|
| Sibip написа: | | Гася го от бутона на тележизора и когато си прекарам ръката покрай кинескопа, се усеща наелектризиране само в този проблемния ъгъл. |
Това не е много сериозно нали ???  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Sibip Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 16:30 Заглавие: |
|
|
| Sacho това последното не го разбрах!! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 16:49 Заглавие: |
|
|
Не е възможно да е наелектризиран само там По принцип няма начин това да се концентрира само в ъгъла това имам в предвид _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Sibip Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 15:22 Заглавие: |
|
|
Ами писал съм глупости сега видях.Мисълта ми е че след като си прекарам ръката около този участък и червения отенък, се маха.Все едно съм го размагнетизирал.
А ако го занеса в сервиза, дали ще го оправят.Баси на няма и месец е телевизора.А пък само там гледам, защото го знам и ме дразни много |
|
|
 |
|