| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 11:20 Заглавие: Схема 11ак36 но да е А8. |
|
|
Телевизора е JVC модел AV14M8EES. На платката е написан модел на шасито 11АК36А8 .От бурята миналата седмица след оплитане на жиците съпротивленията в захранването цъфнали . Гледам по една схема на 11АК36 но не е изпълнено така. Тъй че търся точно 11АК36А8. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
todoran Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 12:10 Заглавие: СХЕМА 11ак36 |
|
|
| Отвори си пощата |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 14:42 Заглавие: |
|
|
Тази схема я имам .Мен ми трябва на 11АК36-А8. Друго яче е направено захранването нищо че е пак с 3842 и полеви транзистор.За щастие има при мен още един телевизор с такова шаси 11АК36 но не е А8 и като гледам от него не става за другото шаси .И елементите са разположени по подруг начин. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
todoran Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 15:13 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | Тази схема я имам .Мен ми трябва на 11АК36-А8. Друго яче е направено захранването нищо че е пак с 3842 и полеви транзистор.За щастие има при мен още един телевизор с такова шаси 11АК36 но не е А8 и като гледам от него не става за другото шаси .И елементите са разположени по подруг начин. |
Виж в пощата няколно захранвания с UC3842
Ако проблема ти е в захранването дано нещо ти свърши работа |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 15:26 Заглавие: |
|
|
И тия не са такива . Тия са на Филипс.Продължавам да търся такава схема. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 16:14 Заглавие: Re: Схема 11ак36 но да е А8. |
|
|
| коцев написа: | | Телевизора е JVC модел AV14M8EES. На платката е написан модел на шасито 11АК36А8 .От бурята миналата седмица след оплитане на жиците съпротивленията в захранването цъфнали . Гледам по една схема на 11АК36 но не е изпълнено така. Тъй че търся точно 11АК36А8. | Иване стига се прави на луд и нас да ни подлудяваш със тъпи въпроси Я кажи какво му е толкова различно на това захранване та да е уникално Еи сега разтварям в сервиза 11АК36 Имам от всички марки JVC NEO CROWN редя ги на тезгяха един до друг и те чакам да кажеш кое къде е различно Айде почвам да разглобявам |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 16:18 Заглавие: |
|
|
Бай Иване, я потърси като BLUESKY BK14S. Междувременно и аз ще търся. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 16:30 Заглавие: |
|
|
Сашо оооо! Малко по кротко бре.Сега в случая поне не бъркам защото са две телевизорчета при мен .Едното дето го направих ORION отговаря точно по тая схема на 11АК36 . Това дето го правя е JVC и разположението на елементите е по друго и жалко че съпротивленията при изгарянето са изгорили и надписите отдоло и личат само отделни цифри. По схема L809 при мен го няма и директно отива в трафа .При мен C812 e успореден на R821 а по схема не е така. Има още неща и сега се бълтая но ще го направя за да ти докажа.Жалко че взеха Ориончето тогава щях да ти щтракна и негото захрнване и това да видиш че дори когато греша пак съм прав .Сега доволен ли си ? Ако не си само Левски тогава  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 16:56 Заглавие: |
|
|
То го има и в SANYO C14-14R ама чичко Гугъл нещо се опъва  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 17:24 Заглавие: |
|
|
За сведение телевизорчето стана . Проблема повече се оказа в колегата дето го е мъчил преди мен . Аз се зарадвах като видях че е върнал пак елементите нищо че са били обгорени / и по принцип така трябва да бъде / но лошото е той ги е слагал кесим само и само да попълни отворите . Точно така ми е запоил и тоя кондензатор успореден на захранващото съпротивление той е махнал и дроселчето и запоил направо към трафа захранването / в интерес на истината поне така го бе запоил че все едно е фабрично направено / и от там кашата става пълна . Върнал беше пак диодите на греца че са пробили но ги сложил без да гледа анод катод и аз изгорих два бушона докато се осъзная че трябва да гледам по това на шасито а не по това как ги е сложил .
За сега е на изпитание. Има вина и мен но като гледах по това как са поставени елементите и как е по схема че не отговаря затова ви поисках схема още повече че както ви казах изпълнението на това захранване е различно от това на другото телевизорче в смисъл разположението на елементите. А като прибавя и това че предишния колега ги беше нашляпал само да запълни дупките ето го буламача. Благодаря ви за съдействието. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|