| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 15:12 Заглавие: Списание "Компютър за вас" |
|
|
Търся годишнините на старото компютърно списание "Компютър за вас". Идеята ми е да ги сканирам и да пусна on-line в специално направен сайт. Ако някой все още ги притежава и не ги е изхвърлил моля да помага  _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 17:11 Заглавие: |
|
|
По мой наблюдения има доста хора които се интересуват от подобна информация. В горепосоченото издание има и доста интересни статий относно историята на българската електронна промишленост. Целта ми е да я направя общодостъпна. Вярвам че всеки който се занимава с компютри ще намери по нещо интересно за себе си. Вярно, труда е много, но до известна степен ще ми е и интересно да поддържам и популяризирам подобен информационен източник. "Филипов" благодаря за въпроса знам ,че си от добрите техници в Плевен. _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 21:32 Заглавие: |
|
|
Нямам за компютри ама имам доста Радио и телевизия.Все още си ги чета- ама това въведение на първите два листа ,че партията е дала всичко от себеси да държа това списание в ръцете си направо ме връща в спокойните ТНТМ години.Имам едни книжки'' Аз уча бейсик'' _________________ Иво Банов |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 1:32 Заглавие: |
|
|
Добре е,че си започнал да събираш
Наскоро ме впечатли следното:
"В бъдеще компютърът ще тежи не повече от тон и половина". -сп."Popular Mechanics"(1949) _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 18:54 Заглавие: |
|
|
Боже, какви спомени събуди тоя Yassen!!! Ама днес кой ли ми ти се интересува от "Правец-16", Бейсик или пък работа под DOS?!? Какви години бяха! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 23:49 Заглавие: |
|
|
| madjurov написа: | | Боже, какви спомени събуди тоя Yassen!!! Ама днес кой ли ми ти се интересува от "Правец-16", Бейсик или пък работа под DOS?!? Какви години бяха! |
Повярвай ми има такива хора и то млади  _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |
AZ:) Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 16:11 Заглавие: |
|
|
Идеята е страхотна.
Аз подкрепям! |
|
|
 |
Bojidar200 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 19:09 Заглавие: |
|
|
| AZ:) написа: | Идеята е страхотна.
Аз подкрепям! |
В къщи има списания купища за всичко. Чел съм някой от тях и точно в тези старите е описано много добре всичко (не казвам че са актуални но принципът е все един и същ на дадено изделие от където и да го гледаш). Написани са на много достъпен език (има стаии в вид на въпроси и отговори). Баща ми е бил абониран години наред за списания илизали в българия а и не само.
Ето линк на някой който се е заел с тази задача http://silistra.bg/hamradio/index_main.html . Скенирал съм някой книги и списания, но в областа на Аудио-то. Мисля че в един шкаф имаше 89 година списанията "Компютър" или нещо от сорта (много ЯКИ статии имаше за вирусите, как да си направим мрежа и др. много добри ) _________________ Всичко е ток и жици! |
|
|
 |
|