| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 19:18 Заглавие: Парктроник на Млад конструктор |
|
|
Някой правил ли е тази схема и какви впечатления има от нея?
И другият ми въпрос е относно IR-приемника-Понеже не можах да намеря TSOP1138 а имам TFM5560.И двата са на една и съща честота(мисля )но ме интересуват пиновете му в datasheet-a не можах да намеря нищо по въпроса. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hshop Опитен потребител

|
|
|
 |
plamsky Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 13:39 Заглавие: |
|
|
Аз я правих преди 3-4 години и ми стои на старата кола.Недостатъка е че трябва да се потдържат чисти предавателя и приемника постоянно.Най добре да се монтира някъде на задният прозорец мотираш ли го външно ще бачка една седмица и ще спре. _________________ няма нищо невъзможно на този свят |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 13:09 Заглавие: |
|
|
| plamsky написа: | | Аз я правих преди 3-4 години и ми стои на старата кола.Недостатъка е че трябва да се потдържат чисти предавателя и приемника постоянно.Най добре да се монтира някъде на задният прозорец мотираш ли го външно ще бачка една седмица и ще спре. |
в този случай е добре да се направи специална кутийка в която да има отвор с необходимия размер който да се отваря и затваря с елетромагнитна котвичка и да се включва с включване на задна предавка така замърсяване почти няма да има _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
|