| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dtmf Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 22:15 Заглавие: |
|
|
Значих водех спор с един колега който продава трансмитери, че всичките са моно и той ми доказа, че неговите са стерео. FCC, дъра-бъра и т.н. Под 20 лева бяха. Ако те интересува да го питам има ли още и да ти постна снимка да видиш за кой точно модел става въпрос. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 22:33 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Значих водех спор с един колега който продава трансмитери, че всичките са моно и той ми доказа, че неговите са стерео. FCC, дъра-бъра и т.н. Под 20 лева бяха. Ако те интересува да го питам има ли още и да ти постна снимка да видиш за кой точно модел става въпрос. |
Сега го пуснах и да посвири,освен че е моно и звукът е отвратителен, сякаш е с много тясна честотна лента и музиката е такава че сякаш са хванали певеца за гърлото МИслех да си свързвам телефона с него, но май ще се поинтересувам от цената на оригиналния ФМ трансмитер на сониериксон, ако изобщо се внася в БГ |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 16:33 Заглавие: |
|
|
Казах на момчето да влиза тук и да дава повече информация. Звукът е супер и аз даже не вярвах, че е стерео, но си е стерео. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 21:06 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Казах на момчето да влиза тук и да дава повече информация. Звукът е супер и аз даже не вярвах, че е стерео, но си е стерео. |
Явно качествените започват от 20 лв . Днес пробвах едно купено от техномаркет за около 20 и се представи много добре в сравнение с моето менте  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 21:26 Заглавие: |
|
|
Е тоя моя човек продава същите и са ПОД 20 лева  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 21:41 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Казах на момчето да влиза тук и да дава повече информация. Звукът е супер и аз даже не вярвах, че е стерео, но си е стерео. | Чакаме информация, поне един линк? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 8:26 Заглавие: |
|
|
Е сега ще го оплювам...
Това му е сайта: http://soundxxl.hit.bg/
Гледаме в аксесоари. Гарантирам, че е стерео. Лично съм го пробвал. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 14:02 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | Е тоя моя човек продава същите и са ПОД 20 лева  |
Купих си друг от Технополис -19 лв, стерео, с чип, стереокодер вероятно, СМД монтаж,качетсвено изпълнение. до 30 м обхват, 3 фикс. честоти, кварцовостабилизирано |
|
|
 |
|