| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 21:46 Заглавие: GE force 6800XTreme |
|
|
| Искам първо да питам ,на кутията пише че захранването трябва да е минимум 450W.Това само за картата ли трябва ,защото моето е 350 но за целия комп.Имам я от няколко месеца и почти всичко върви на мах,обаче имам малки съмнения дали я уползотворявам с моя комп.Тя е за AGP 8X, процесора ми е sempron2500+,дъно asus,768ram.Другият ми въпрос е че когато я включа към телевизора се вижда много лошо.Лошо в смисъл всички символи се виждат размазано с петорен образ и с многоцветна окантовка.Когато намаля цветовете на тв-то до нула се вижда черно-бяло обаче картинка.Пробвах със смяна на системите от картата ама няма ефект.Помогнете със съвети ако можете че монитора ми е малък и един филм не мога да гледам като хората.А,и още нещо като пусна филм се вижда добре обаче субтитрите са ужасни както писах по-горе. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 9:45 Заглавие: |
|
|
| На Nvidia никога не съм харесвал TV-outa. Изключи антената и включвай всички кабели между TV-тo и PC-то само при изключено захранване от мрежата. Относно захранването на компютъра си добре,ако има в него повече филтри, иначе ако не му стига мощност то няма да тръгне или ще изгори. Нищо чудно захранвамето да работи на границата на възможностите си и ако имаш и sony телевизор... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 10:55 Заглавие: |
|
|
| Предишната ми карта беше GE FORCE 5200FX и с нея нямаше проблеми. Телевизора ми е LG |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 15:55 Заглавие: |
|
|
| Значи имаш опит в случая. Провери отново всичко и ако има проблем, то той е във видео картата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 22:26 Заглавие: |
|
|
Аз като я купих мисля че после беше спряна от производство (броих350лв ).Ако ида в магазина оня едвали ще я смени ей така -тя е още в гаранция- ще каже нали иначе работи само заради тв аута
Последната промяна е направена от borko 30 на Чет Фев 08, 2007 15:03; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 11:43 Заглавие: |
|
|
| Трябва да ти я сменят и заради това. Ако искаш и можеш обади се през работно време на 8555085 и ще я проверим на друго PC и друго TV. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 12:05 Заглавие: |
|
|
В драйвърите на видеото също има настройка за цветноста, освен това може и кабела за TV-OUT-a да не го бива - да не е направен както трябва. От S-Video буксата излизат 2 сигнала - Luma и Chroma.
Chroma сигнала се закачаше през резистор към Luma за да получиш цветен сигнал, когато резистора липсва картината е пренаситена на цвят.
Тука намерих нещо друго -
http://pinouts.ru/VideoCables/scart_adapter_pinout.shtml _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 13:42 Заглавие: |
|
|
| ТВ аута на моята карта има 9 пина не 4.Кабела има 9 пина откъм картата и 4 откъм скарт преобразователя към телевизора |
|
|
 |
|