| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
skynet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 18:44 Заглавие: SMD Елементи |
|
|
Здравейте,
Търся да закупя SMD елементи R и C но типоразмер 1206 - всякакви стойности.
По магазините намирам все други типоразмери които с микроскоп не могат да се видят камо ли с пинцети да ги хвана .
Моля,ако някой знае къде могат да се открият такива да пише,ще му бъда много признателен.
Поздрави _________________ Помогни на достатъчно хора да получат това, което те искат
и ще получиш всичко, което ти поискаш. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nick_s Опитен потребител

|
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 20:58 Заглавие: |
|
|
| Виж в Електронинвест до женския пазар.Аз търсех резистори размер 0805,а пък намерих там 1206.Ако знаеш или си видял къде се продават различни стойности резистори 0805 пиши. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 2:35 Заглавие: |
|
|
В Комет имат както 0805 така и 1206. 0805 се работи съвсем нормално в домашни условия даже от кьорав човек като мен. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 21:04 Заглавие: |
|
|
| mt1components.com - всякакви размери на безобразно ниски цени. |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 21:38 Заглавие: |
|
|
| А къде в София се намира магазина на мт1.... ,защото от сайта им не можах да видя адрес? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 21:46 Заглавие: |
|
|
7'ми километър. Вторият корпус посока Пловдив да беше. На един от входовете му в дясно. Работят едни "пуканки", не можеш ги подмина! _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 22:24 Заглавие: |
|
|
| Ваклине ,може да си наясно с Козлодуй ,но не давай данни за София . Магазина на МТ1 не е вече на 7ми км ,а на 4 км в блока срещу щаба на армията ,отдясно локалното платно посока към Пловдив в бившия Кореком там ! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 6:46 Заглавие: |
|
|
Хиляди извинения! Наистина не съм пазарувал от там от няколко години. Никога повече няма да казвам нищо за столицата. Ще си бъда прост селянин!
Постът ми беше инспириран за да споделя за "пуканките" Иначе отиваш на 7'ми км и там те препращат на 4'ти. За нормален град различен от София това не е болка за умиране. Виж, като сте си го пренаселили си е ваша работа. Вчера даже ми направи много силно впечатление (карах на един от пренаселилите столицата някакви много ценни за него вехтории с буса) как група ухилени до ушите полицаи баш пред мен отцепиха източното платно на Цариградско шосе и ни накараха цялата паплач със се мен да минава по локалното пред Плиска и чак до колелото на 4'ти километър. Добре, че бяхме от първите след "отцепването". След нас какво е станало си нямам на идея. Някакви "бакшиши" пък протестирали, че убили техен колега. Ми защо същите не протестират като убият някоя баба за 4 лева от пенсията? Или като убият две млади момичета с камъни? Стадо!
Та с две думи. За какво им е на Софиянци концлагер? Те си имат цял град тематично подготвен за целта. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 8:40 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Хиляди извинения! Наистина не съм пазарувал от там от няколко години. Никога повече няма да казвам нищо за столицата. Ще си бъда прост селянин!
Постът ми беше инспириран за да споделя за "пуканките" Иначе отиваш на 7'ми км и там те препращат на 4'ти. За нормален град различен от София това не е болка за умиране. Виж, като сте си го пренаселили си е ваша работа. Вчера даже ми направи много силно впечатление (карах на един от пренаселилите столицата някакви много ценни за него вехтории с буса) как група ухилени до ушите полицаи баш пред мен отцепиха източното платно на Цариградско шосе и ни накараха цялата паплач със се мен да минава по локалното пред Плиска и чак до колелото на 4'ти километър. Добре, че бяхме от първите след "отцепването". След нас какво е станало си нямам на идея. Някакви "бакшиши" пък протестирали, че убили техен колега. Ми защо същите не протестират като убият някоя баба за 4 лева от пенсията? Или като убият две млади момичета с камъни? Стадо!
Та с две думи. За какво им е на Софиянци концлагер? Те си имат цял град тематично подготвен за целта. |
Твоите OFF -топици край нямат ,няма ли да спреш да спамиш и да пишеш противоречиви послания . Първо казваш ,че няма да пишеш повече за столицата ,пък после -цяла тирада. И аз имам какво да кажа относно селяните в София ,но не мисля ,че тук му е мястото ! Ха веднъж млъкни и не се обаждай повече ,или ти си като котките - по гръб не падаш . Повече с теб няма да се занимавам -има си модератори! |
|
|
 |
|