| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 0:14 Заглавие: Измерване на капацитет |
|
|
| Здравейте,уредът ми има всичко което ми трябва обаче не мери капацитет на кондензатори.Моля ако някой има схема за надеждна приставка към моя уред за кондензатори , ако може и за индуктивност да прати. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 7:57 Заглавие: Re: Измерване на капацитет |
|
|
| borko 30 написа: | | Здравейте,уредът ми има всичко което ми трябва обаче не мери капацитет на кондензатори.Моля ако някой има схема за надеждна приставка към моя уред за кондензатори , ако може и за индуктивност да прати. |
Измервателен уред  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 8:49 Заглавие: |
|
|
| Какво не разбра от въпроса ми ?Мисълта ми е както имаше едни схеми примерно приставка към телевизор за да се ползва за осцилоскоп,така да сложа и на моя уред външна приставка за мерене на капацитет |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 9:49 Заглавие: |
|
|
| От въпроса ти не е ясно какъв е измервателния уред |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 14:05 Заглавие: |
|
|
| Обикновен цифров мултимер.Мери прав/променлив ток/напрежение,бета на транзистори и съпротивление .Купих го преди 7 години за 60лв и съм доволен от него.Предишния само да сбъркаш нещо като мериш обхватите и АЦП-то умираше ,при този не е така. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 20:59 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | Обикновен цифров мултимер.Мери прав/променлив ток/напрежение,бета на транзистори и съпротивление .Купих го преди 7 години за 60лв и съм доволен от него.Предишния само да сбъркаш нещо като мериш обхватите и АЦП-то умираше ,при този не е така. | Влез в саита на Емилия Кацарска има два модела уреди за мерене на капацитет по 28 лв са Днес ги гледах в магазина и на щанда |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 22:58 Заглавие: |
|
|
Каква марка са дали ги има в добрич ?Утре ще обиколя наште магазини пак ама досега съм виждал само комбинирани по 200-300лв Много искам да имам уред дето да мери капацитет щото често ми се налага . Сигурен ли си че има уреди само за капацитет за 30лв |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 23:21 Заглавие: |
|
|
Точно такъв уред какъвто търсиш има в магазините на Пасат .Преди няколко месеца го купих за 49лв. Мери капацитет до 200мкф електролитни кондензатори а също така мери и индуктивност. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 0:07 Заглавие: |
|
|
| Това е във Варна нали ,другата седмица ще имам път натам и ще мина да видя какво има |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 0:48 Заглавие: |
|
|
Аз говоря за магазина в Ловеч но предполагам че и във Варна ще го имат. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|