| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamsky Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 14:44 Заглавие: |
|
|
Ами аз по принцип съм от Пловдив и тази седмица ще пообиклоля магазините да видя за какво става въпрос _________________ няма нищо невъзможно на този свят |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 22:21 Заглавие: |
|
|
| stereofonix написа: | | Тази слюда се казва Меканит . |
мИканит се казва.
Миканита пак си е най-обикновена слюда-само че в нея е добавено свързващо вещество та да може да стане на листове.Смола,нишки стъклотекстолит или нещо друго.
Тя и без тва ако няма някакво свързващо вещество слюдата в минералното си състояние за нищо практическо не става почти.
Да си я търси като обикновена слюда,няма кво да се бъкат и без тва неразбиращите продавачи-той тоя де продава в магазина да не е завършил висша геология,я?
Те и подложките за транзисторите и те са от миканит,обаче никой не ги търси в магазина като "миканитови подложки"-всеки пита за "слюдени подложки" _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
|
|
 |
plamsky Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 13:30 Заглавие: |
|
|
Ами аз вече купих но нещо ме притесни цената 8лв за парче 80х45  _________________ няма нищо невъзможно на този свят |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 08, 2007 16:39 Заглавие: |
|
|
| plamsky написа: | Ами аз вече купих но нещо ме притесни цената 8лв за парче 80х45  |
Не е скъпо.Нормална цена. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|