Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Корекция на километражи?

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sevy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 01, 2005 21:50    Заглавие: Корекция на километражи? Отговорете с цитат

Zdraveite, niakoi da ima poveche info za Tachopro 30039? Opitvam se a go podkaram s niakolko avtomobila, no neshto ne se poluchava! Osven tova shte bada blagodaren ako niakoi pomogne s zapisi za pamet za razlichni avtomobili. Blagodaria na vsichki predvaritelno!!! Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Дек 03, 2005 22:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво се каниш да правиш. бе момче? Да помгнеш да бъде излъган купувачът, че автомобилът е със 100 000 км "по-млад"? Embarassed
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Дек 04, 2005 0:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Като начало пиши на кирилица Exclamation

Както бяха писали в един друг форум, в Горубляне независимо от годините всичките автомобили са 90000 - 150000 км.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
kyocera
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 20:17    Заглавие: Re: Корекция на километражи? Отговорете с цитат

докарахте ли я до ниакаде с mc33199
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nikolai_1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Разград

МнениеПуснато на: Пет Фев 09, 2007 23:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Какво се каниш да правиш. бе момче? Да помгнеш да бъде излъган купувачът, че автомобилът е със 100 000 км "по-млад"? Embarassed

Да де ама то и да се опитва да подмлади автомобилът аз съм чувал други много по-елементарни методи
например вземаш една проста дрелка,вадиш жилото на километража и го стягаш на патронника след това шибваш реверса на дрелката и така да повърти известно време Laughing
Колко е вярно не знам но сякаш има логика в това.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Съб Фев 10, 2007 9:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Nikolai_1 написа:
Anonymous написа:

Да де ама то и да се опитва да подмлади автомобилът аз съм чувал други много по-елементарни методи
например вземаш една проста дрелка,вадиш жилото на километража и го стягаш на патронника след това шибваш реверса на дрелката и така да повърти известно време Laughing
Колко е вярно не знам но сякаш има логика в това.

Ти по-различна кола от москвич не си ли виждал ? За какво жило приказваш, но това не е предмет на темата.Внимавай с тахо прото да не си купиш кола без време.
nankov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Съб Фев 10, 2007 10:03    Заглавие: Re: Корекция на километражи? Отговорете с цитат

sevy написа:
Zdraveite, niakoi da ima poveche info za Tachopro 30039? Opitvam se a go podkaram s niakolko avtomobila, no neshto ne se poluchava! Osven tova shte bada blagodaren ako niakoi pomogne s zapisi za pamet za razlichni avtomobili. Blagodaria na vsichki predvaritelno!!! Laughing

Аз пък търся дъмп за коригиране на ЕГН, но като си помисля и да го сменя пак ще си остана на 56 години!
Idea не се занимавай с глупости, не е хубаво !
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 10, 2007 10:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе то така ама като пада по някой лев от тая дейност доста колеги тука от форума се занимават с подобни неща.
А че не е коректно е ясно.
А че кандидат-купувачите в Горубляне имат едно на ум като слушат и гледат коя кола на колко хил.км. била-също им е ясно.
Като може момчето да взема по някой лев от тази дейност-да си взема-не го хокайте.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети