| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 20:32 Заглавие: AUZ1Z2-dump |
|
|
Audi chorus AUZ1Z2W4726146
Proc:705B32---G96A/8 925 904 134
трябва ми работещ дъмп точно за модела, в краен случай може и от някой близък със същия процесор.
Радиото дойде с изтрит ЕЕПРОМ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 21:40 Заглавие: |
|
|
В пощата имаш два.Този с код 1000 го правих за един със скапан дисплей-работи 100%.Успех _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 21:52 Заглавие: |
|
|
Благодаря много.Някъде из темите четох за "брояч на броя на усилване-10000"-условно казано.Разполагам с апаратура с която мога да чета и пиша ЕЕПРОМ,ЕПРОМ,РОМ-изобщо всичко в моторолките от такъв тип.
Ако разполагаш с информация за тези 10000-пъти,мога да проведа някои експерименти,и в да си бъдем взаимно полезни.
Досега не бях чувал за такъв брояч......ама знае ли човек... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 22:34 Заглавие: |
|
|
Не е брояч а просто на този и още няколко модела Ауди всяко усилване,намаляяне или тонкорекция се записва в паметта.След определен брой записи паметта(еепрома ) в процесора се скапва чисто физически.Проблема се решава с нов процесор."Кухи"процесори продават-мисля че и в комет съм виждал но проблема е че трябва да се пише и РОМ-на който съдържанието не знам от къде може да се намери.Има сега и разработки с ПИК и АТ програмируеми процесори но някой казват из форумите че нещата там са задоволителни или работят лошо меко казано. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 22:42 Заглавие: |
|
|
| Аха....Нещата се изясняват.Съдържанието на РОМ-а след малко ще ти го пусна в пощата.За другото ,ако я закъсаш с нещо подобно,с удоволствие ще се отзова. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 22:54 Заглавие: |
|
|
| vili написа: | | Аха....Нещата се изясняват.Съдържанието на РОМ-а след малко ще ти го пусна в пощата.За другото ,ако я закъсаш с нещо подобно,с удоволствие ще се отзова. |
След като имаш Ром-а купи един празен процесор-напиши го и пробвай какъв ще е резултата.Мисля процесора беше нещо от рода на 10-на лева _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 23:01 Заглавие: |
|
|
| ОК.Ако сътворя нещо ползотворно,непременно ще пиша. |
|
|
 |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 12:44 Заглавие: |
|
|
Преди около месец имаше поне 5 парчета с този проблем.Ако направиш нещо пиши да знам от къде да си поръчвам читави процесори,че руснаците ....... _________________ Майстор без бира, нищо не разбира! |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 0:26 Заглавие: |
|
|
Празни процове се намират трудно по 50 лв. парчето. Също така не се записват много лесно. Ако ползвате програматор Omega MRTK много е важно файла който наливате да е във формат s19. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 0:17 Заглавие: |
|
|
Благодаря за съвета за s19.
Ако цената на проца наистина е около 50лв,то нещата малко се обезсмислят-по обясними причини. |
|
|
 |
|