| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 12:39 Заглавие: Въпрос за телевизор Самсунг. |
|
|
Въпроса ми е малко теоретичен,защото телевизора е при колега и не мога да напиша нито модела нито състава,но ме интересува повече общ отговор,няма да се откажа и от конктретен.
Телевизора е Самсунг,процесора е SDA,като се пуска издава звук.Проблема е следния.
Всички команди се изпълняват много забавено независимо дали са подадени от ДУ или от бутоните.И самото изписване на индикацията е много бавно.Сменяна е и презаписвана неколкократно паметта,сменян е процесора,за кварца колегата не бе 100% сигурен дали е сменян,но каза че сина му май го е сменял с друг.Аз не мога да си обясня какво друго може да е.  _________________ Димитър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 12:47 Заглавие: |
|
|
Филтраж на 5те волта? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 13:03 Заглавие: |
|
|
Доста е опитен и сигурно не би го пропуснал,но ще го имам впредвид. _________________ Димитър |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 13:24 Заглавие: |
|
|
Амии дъртите Панасоници се държееха по същия начин като имаха кофти кондензатори във филтража на 5В-реагираха мудно и на бутони и на пулт.
Друго и аз не се сещам кво може да е-то почти всичко е сменяно си писал. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 13:30 Заглавие: |
|
|
Ако резонатора е "измърдал" толкова много, че това да е видимо (и не създава други проблеми, но това зависи от конкретната реализация), то няма да "чува" пулта.
Така, че по-скоро би трябвало да се поогледа какво още има (и дали) закачено на шината, а също така и входовете му - клавиатура, IR-a дали е чист, AV вход от SCART-а (ако има). |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 19:01 Заглавие: |
|
|
Утре ще му кажа да откачи всичко възможно от шината,телетекст,MSP. _________________ Димитър |
|
|
 |
|