| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
crazy-master Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 16:24 Заглавие: |
|
|
Може да е по лесно ако кажеш какъв е интеграла. _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 16:29 Заглавие: |
|
|
Ами интеграла за който се интересувам в момента е ТДА2050
Изпратиха ми 2 такива усилвателя от една фирма,но и двата неработят(друг е въпроса че изобщо не бях поръчал тези усилватели...)
П.С.
Сега се интересувам главно за този интеграл,но по принцип искам да знам има ли начин  _________________ Не е важно какво мислят другите за теб,важно е какво мислиш ти за себе си...  |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 17:11 Заглавие: |
|
|
Ако все още не са махнати чиповете от платките виж тока на покой, и правото напрежение на изхода. В противен случай ги налепи на експериментални (около всеки чип има по 10-тина елемента) и ако работят ще ги чуеш как са. _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 17:20 Заглавие: |
|
|
Проблемът е че не се чува както трябва...чува се съвсем слабо-все едно да вземеш някакви от наи малките видове случалки и да се отдалечиш на 6-7 метра...
П.С.
Та мислех си че може да има някъкъв дефект по платките или някои еелемент да е повреден,но незнам _________________ Не е важно какво мислят другите за теб,важно е какво мислиш ти за себе си...  |
|
|
 |
|