| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lada_1200_GTR Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 14:57 Заглавие: Какъв усилвател да си взема за колата :) |
|
|
добър ден! имам един не чак толкова сложен въпрос и търся прост отговор!
значи искам да си взема усилвател за колата но тъй като не разполагам с кой знае какви средсатва исакм да ме посъветвате кой от тия двата да избера
pioneer gm-x620 ili magnat hot rod 2000
искам ако може някой да ми даде информация за самите усилватели!за това дал иса с мосфет транзисотри защото аз иксам такива .... колко точно вата са рмс абе вобще всичко което може да се намери
на пайнера бушона беше 25 ампера а на магната 15 и двата са двуканални ... това означава че пайнера е по мощен нали ? и искам да питам дали това че усилватела е двуканален или четири канален се отразява на ампеража на бушона ? щот гледах и едно друго което беше с предпазител 60 ампера и ако някой може да ми каже как се смята доло горереалните ватове по ампеража на бушона щото аз само това гледам тия буквички отгоре са пълна измама
благодаря предварително ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Lada_1200_GTR Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 21:54 Заглавие: |
|
|
e dobre de tolkova li qnma edin da mi otgovori ve4e si vzeh usilvatel ne moje li nqkoj da mi kaje po kva formula se smqta tva ne6to s tiq amperi vzeh si edin thunder s dva bu6ona po 30 ampera dvukanalen navsqkade go davat 4e nominalnata mu mo6tnost e 2 po 100 wata na 4 oma i 2 po 200 na 2 oma. s mosfeti e ..... adi molq vi nqkoj da kaje dali tva naistian e 100 wata i ako znae formulata da ne se stesnqva da q kaje aahhaha |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 21:56 Заглавие: |
|
|
На кого се сърдиш?  _________________ home studio |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 22:01 Заглавие: |
|
|
| Два бушона по 30 ампера, 14x30x2=840W. Ако искаш по-голяма мощност тури по-яки бушони и сметай. |
|
|
 |
|