| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 1:43 Заглавие: Kupuvam predavatel |
|
|
Tursia da zakupia radio predavatel zaedno s antenata s obhvat pone 1-2 kilometra(moje i pove4e) i da raboti na 4estoti nezaeti ot radia i ...
Ako moje da mi kajete niakakva cena shte vi buda blagodaren.
Za Sofia.
e-mail za vruzka [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 9:12 Заглавие: |
|
|
Какво ще кажеш за SENAO 868!?  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 20:34 Заглавие: |
|
|
ami az ne sum navutre v neshtata i za tova ne razbiram nito ot modeli nito ot nishto, za tova shte vi pomolia za otgovori po kato za neveji:-)
ina4e kaji mu cenata na tova deto go prodavash i niakakvi harakteristiki ako moje. |
|
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 8:00 Заглавие: |
|
|
| Това е безжичен телефон който има интерком(връзка между портативната слушалка и стационара).Може да не се включва към телефонната мрежа и да се ползва само интеркома.Портативния телефон има възможност за вкл. към запалката на автомобил и има магнитна антена също за автомобил.Разстоянието което покрива едоста голямо.При не пряка видимост го дават около 80 км.Ако монтираш антената на стационара на някое по високо местенце ще покриеш цялото софийско поле. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 13:18 Заглавие: |
|
|
:-)mersi za uto4nenieto.
i samo ako mojesh d mi kajesh s kakvi priemnici moje da se ulavia signala, na kakvi 4estoti, i niakakuv mail za vruzka. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 15:39 Заглавие: |
|
|
| V smisal shtoto az iskah da izlu4vam kato radio. i dali moje da se priema s normalen radio priemnik, ili neshto drugo triabva da izmislim |
|
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 21:46 Заглавие: |
|
|
Не съм сигурен за честотата ,но мисля ,че връзката м/у майката и слушалката е кодирана и работи на няколко канала като си избира най добрата връзка.Мисля ,че за твоя случай трябва някакъв по обикновен предавател.  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 22:26 Заглавие: |
|
|
A mojete li pone da me orientirate za kakvi pari gore dolu stava duma .
za takuv fm predavatel(gore dolu samo) da znam za kakvo stava duma ot gledna to4ka na parite. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 12:58 Заглавие: |
|
|
| zxcr написа: | | Това е безжичен телефон който има интерком(връзка между портативната слушалка и стационара).Може да не се включва към телефонната мрежа и да се ползва само интеркома.Портативния телефон има възможност за вкл. към запалката на автомобил и има магнитна антена също за автомобил.Разстоянието което покрива едоста голямо.При не пряка видимост го дават около 80 км.Ако монтираш антената на стационара на някое по високо местенце ще покриеш цялото софийско поле. | Ехе 80 км не са малко и аз се интересувам от такива предаватели но маломощни и 500 м ми стигат но не е законно толкова мощен предавател да се използва на радиочестотите от нерегистрирани лица колко вата е въпросният предавател? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 18:21 Заглавие: цена SENAO 868 |
|
|
| Този телефон никога няма да може да го лицензираш. Иначе втора употреба е много евтин - аз видях един за 100лв - работи перфектно, клавиатурата е изтрита, с две батерии, кожен калъф, зарядно, майка, и външна антена-кабел около 30м |
|
|
 |
|