| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
detelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 17, 2005 18:11 Заглавие: SONY KV21LT1K |
|
|
| проблем със захранването ипълнено е с MCZ3001D тръгва когато си пожелае всички R са проверени както и всики кондензатори |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 16:03 Заглавие: |
|
|
Никой ли няма обяснение на това явление. И при мен е така. Смених всички кондензатори, проверих всички резистори и нищо. Захранването е реализирано с интегрална схема MCZ300 1D и два транзистора 2SK2876. От интегралната схема има два извода, които отиват до гейтовете на транзисторите. На тях има някакви пулсации - като се сложи сондата на единия гейт, а масата на другия.
Според клиента телевизора първо започнал да не тръгва от първия път и постепенно се стигнало до тръгване, но на 20-30 пъти, след натискане на захранващия ключ. Когато тръгне работи нормално.
Остана схемата или двата транзистора да са. |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 16:55 Заглавие: |
|
|
| При натискане на бутон от дистанционното за пускане мери дали 5 волта са стабилни . |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 18:41 Заглавие: |
|
|
| Въпросната схема е слабото място,ако искаш имам малко инфо за нея и мога да ти го пратя,пък и подобен въпрос вече е разискван,ползвай търсачката. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 20:09 Заглавие: |
|
|
| grishan написа: | | Въпросната схема е слабото място,ако искаш имам малко инфо за нея и мога да ти го пратя,пък и подобен въпрос вече е разискван,ползвай търсачката. | И аз залагам на интеграла последно го купувах от АСВО около 20- на лв беше като цена Успех |
|
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 20:40 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ви. Утре ще поръчам. В Добрич няма в момента, но могат да я доставят на 12 лева. Като гледам в търсачката на Eshop може и за около 7 да се намери, но с куриера пак толкова, ще стане. |
|
|
 |
|