|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 9:14 Заглавие: Re: Искам да си направя зарядно за кола. |
|
|
Харесваш ми, бързо реагираш, но поправи си поне и първия пост де | 1-wg написа: | Мисля да ползвам онея инпулсни трафове "дето ги продават за осветителни тела на 12 волта" евтини са 12-18 лева.
Та питах за един 160 ватов траф, нов струва 80-90 лева, това ме отказа да е с мрежов траф
Та така, копувам, инпулсният траф за 4 лампо по 90 вата, увеличавам малко броя на намотките в вторичната верига. " за да стане 14 волта"
и правя една схемичка компаратор, като се зареди акумулатора да гаси генерацията на блокинг генератора..
Как смятате, идеята имали хляб, или е по скоро научна фантастика.  |
и кУпувам се пише, явно си бягал от часовете по български език и си се занимавал повечко с електроника, лошо няма, ще оправиш и правописа лека полека. Не се обиждай, доста хора ще прочетат това и тези които пишат неправилно ще си вземат бележка, може би  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|