| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
karlosjakal Гост
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 22:50 Заглавие: Абсолютно начинаещ относно сателитката |
|
|
Моля ударете едно рамо хал хабер си нямам от сателитна телевизия но след като кабеларката вдигна цените(отново) реших да се запозная и аз.Моля ако някой бъде така добър да ми обясни някои неща: към каква фирма да се обърна, трябва ли да си плащам за гледането от мое оборудване например,или мога да гледам без абонаменти и други такива?Тези Булсат ИТВ май са пунта мара, а?Не става ли са си закупя оборудване и да си гледам просто.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2004 23:01 Заглавие: |
|
|
Тази фирма а и някои други предлагат този цифров пакет срещу месечно заплащане по сметка около 13 лева. Освен закопуването трябва да си плащаш тази сума всеки месец.Инъче ще си имаш чиния и цифров приемник но няма да гледаш нищо.Тези цифрови пакети позволяват на оператора да те блокира с промяна на кода който ти като не го знаеш и не го вкараш в сателитния приемник не можеш да гледаш. С цифровия пренос няма шега няма аванта  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 0:38 Заглавие: |
|
|
Това ако е 13 лв. не е много май, тук кабелната е 12 лв. Но програмите са около 47 май а за това не знам колко предлагат тези цифровите... |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 14:45 Заглавие: |
|
|
Тези цифровите предлагат малко по малко програми.
На Булсатком са 26 а на Айтиви партнер са тридесет, но при тях цената е доста по висока както за оборудването така и месечните им такси. |
|
|
 |
karlosjakal Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 20:39 Заглавие: |
|
|
| Да де, ама мисълта ми е ако си закупя оборудване от друга фирма и заедно с това ФЪН карта мога ли да си гледам тиви защото доколкото разбрах има около 200 фрий програми само на един сателит а една ФЪН карта е около 60долара за година с доста прилични програми. |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2004 22:17 Заглавие: sat |
|
|
| купи си цифров приемник от практикер 195лв и антена и конвертар |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2004 9:26 Заглавие: |
|
|
| Напиши какво искаш да гледаш за да може да ти се даде съвет - иначе са общи приказки |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2004 19:48 Заглавие: цифрова телевизия |
|
|
Не си купувай от Практикер-това са най високите цени в цяла София!!
Цифров приемник с емулатор ,който отваря доста кодирани и свободни програми е към 95 долара. Българските свободни обаче не са много. Иначе на Хот бърд ще имаш не по-малко от 300-500 програми, на Астра пак толкова ,но с минимум 1.50 антена ,доста МТВ та ВХ1 ,Евроспорт и други. Важно е и къде се намираш географски ,оопс май че за Търново ще ти трябва по голямшка антена ,а те не са евтини ! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2004 23:01 Заглавие: За Булсатком |
|
|
Ето едно мнение за Булсатком от друг форум: | Цитат: | Angry За Булсатком - първи впечатления
Значи, колкото и да ми е неприятно, трябва да ви кажа, че качеството е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.
Сто процента дигитализират нискокачествен видеосигнал (320 х 240)
Канал 1 се качва горе в 320 х 576, ужасно интерлийснат, с отразен образ, именно поради което съдя, че е от кабелна, звука му е изкривен и има шум.
Има страшно гадни артефакти, дължащи се на ниска компресия. Канал 3 и Нова ТВ не са по-добре.
Звукът на почти всички програми е моно (вкл. MTV и VH1 - хитро, нали? )
Тези, които са 720 х 576, са с толкова отчайващо качество, че изобщо не стават за преработка и кепчър. Интерлийс, пикселизация, всякаква липса на crispness, you name it. |
|
|
|
 |
karlosjakal Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2004 23:23 Заглавие: |
|
|
Ами нищо специално, главно-спорт,музика,Дискавари и тям подобни, но ме стреснаха че трябва да тръгна 500 евро??? Какво ще кажете??  |
|
|
 |
|