| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 21:36 Заглавие: Siemens FS 208-проблем със звукъ |
|
|
Когато започна да усилвам,се появява звука,но само по време на усилването.Като стигна на мах. отново спира.Като започна да намалям няма звук.Искаше ми се да опитам с презапис на памет ,но не открих нищо за този модел
Състава му е :
proc. SDA20563-A510
eep SDA 2546-5 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 21:41 Заглавие: |
|
|
Извинявайте за въпроса,но ако мрежовия ключ има трета секция/за пускане/изключихте ли я??? _________________ Димитър |
|
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 22:49 Заглавие: re |
|
|
| dima написа: | | Извинявайте за въпроса,но ако мрежовия ключ има трета секция/за пускане/изключихте ли я??? |
Dima отново в 10-ката.Благодаря за помоща.Но този път бих Ви помолил да ми обясните какво се е получило,защото явно знанията ми за телевизори,по стари от трудовият ми стаж,не са значителни
Винаги съм си мислил ,че това превключване е само за стартиране на Тв. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 22:55 Заглавие: Re: re |
|
|
| gmg_service написа: | | dima написа: | | Извинявайте за въпроса,но ако мрежовия ключ има трета секция/за пускане/изключихте ли я??? |
Dima отново в 10-ката.Благодаря за помоща.Но този път бих Ви помолил да ми обясните какво се е получило,защото явно знанията ми за телевизори,по стари от трудовият ми стаж,не са значителни
Ами получава се лекаж между контактите на тази секция.И процесора започва да се мота-защото се чуди какво става Общо взето това става _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 8:43 Заглавие: Re: re |
|
|
| gmg_service написа: |
Блокира входна шина на процесора и той се бърка какво да прави.Типичен дефект за всички Грундици,Сименси и Блаупункти. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 8:51 Заглавие: |
|
|
Божилов напълно съм съгласен с теб само дето не мога да си обясня че това дава отражение само на звука .Останалите действия процесора си ги изпълнява безупречно. Сменя канали избира програма запаметява гаси пуска с дистанционното само дето звук няма. Преди два дни смених на такъв ключа с нов именно заради тоя дефект но така и не си го обясних защо само на звука дава отражение. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 10:32 Заглавие: |
|
|
коцев, за да получиш най-точен отговор този въпрос трябва да го зададеш на програмиста писал софтуера за дадения телевизор.
Вероятната причина - въпросната проблемна секция предизвиква прекъсване към процесора без обаче да е последвано от валидна команда за него. Това може да заема както от неговия ресурс, така и да го "кара" да се подготви за изпълнение на някаква команда която е свързана с гасенето на звука (примерно при превключване от канал на канал).
Недоглеждане в софтуера поради това, че никой при писането му (и симулацията) не е предполагал за възникването на подобна ситуация. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 10:34 Заглавие: |
|
|
ОК. Разбрано. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|