| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
NIKI_88 Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 18:59 Заглавие: Помощ за Sony Ericsson K700I |
|
|
| Изпуснах телефона във вода и се понамокри малко, но все още работеше. Извадих батерията и два дена го суших. След това се опитах да го включа - никаква реакция. Премерих малката батерийка за паметта - почти 0 волта. Не знам защо се е получило така. Някой има ли идея как да се оправя. Сервиза ми е последната възможност. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 19:01 Заглавие: |
|
|
Трябва да възбудиш батерията, ако е изтощена, след което можеш да я заредиш от телефона със зарядното. Ако не стане, телефона е за сервиз. _________________ home studio |
|
|
 |
NIKI_88 Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 19:06 Заглавие: |
|
|
За да се опитам да я заредя трябва да я отпоя, а не ми се иска.
Не знам от къде се поддържа нейния заряд по време на работа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 21:07 Заглавие: |
|
|
Давай го на сервиз. _________________ home studio |
|
|
 |
Skrew Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 22:43 Заглавие: |
|
|
Бе най-малкия проблем ти е тази батерийка Тази малката батерийка е единствено и само за часовника и календара По-скоро проблема ти е на друго място и то най-често дефектират чиповете, които нямат корпус ( едни малки кристални ), защото техните изводи са най-уязвими от влагата. Имай предвид, че колкото повече го държиш без да отиде в сервиз и да се изчисти както трябва, толкова по трудно след това е самото му възстановяване. Най-чести дефекти при намокряне на Sonyericsson са микрофонния предусилвател, в който е и управлението на Handsfree-то, както и интерфейсния чип, в който е и управлението на зареждането. Ако намокрянето е по-сериозно може да спре да свети осветлението на дисплея както и да спрат да се чуват мелодиите и ред други проблеми (клавиатура, захранване на процесора, Bloetooth, IrDA) всичките тези проблеми са свързани с такива малки чипчета които описах по-горе _________________ Вярата е НЕЗНАНИЕ.
Знанието изключва вярата,защото който ЗНАЕ е наясно, че няма на кого да вярва.
Липсата на вяра при знаещият е напълно нормална. |
|
|
 |
NIKI_88 Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 23:02 Заглавие: |
|
|
| Не знам какво може да е дефектирало, но най-интересното е че телефона си работеше, даже и мокър! След като извадих батерията и го суших вече не иска да тръгне. Нищо не светва. Никакъв опит да се включи. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 8:14 Заглавие: |
|
|
Нямах предвид да възбудиш малката батерия а голямата. Какво и е напрежението?
Още веднъж ти предлагам да го дадеш на сервиз. _________________ home studio |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 9:34 Заглавие: |
|
|
| NIKI_88 написа: | | Не знам какво може да е дефектирало, но най-интересното е че телефона си работеше, даже и мокър! След като извадих батерията и го суших вече не иска да тръгне. Нищо не светва. Никакъв опит да се включи. | Нищо интересно няма, в началото влагата още не е влезла навътре и затова е работел! |
|
|
 |
grogar Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 15:30 Заглавие: |
|
|
NIKI_88:
До сега телефона беше по сервизи. Пуснаха го, но не може да намери мрежа и много бързо пада батерията. За това търся работеща платка за да я сменим. |
|
|
 |
Pavkata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 12:31 Заглавие: |
|
|
Продаваш ли го че ми трябва дисплея  |
|