| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LinuX Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 18:48 Заглавие: Флaш на апарат PRAKTICA DIGI 30 |
|
|
Може ли да си направя някакви настройки, да го сейвам в файл и да ги сложа на апарата и с комбинация от копчета да се запишат в апарата. Звучи като измислено от някой петокласник, но на предишния ми апарат Photoclip
си свалих си едини фаилове от сайта им и менюто стана на БГ и нещата по малко по-различен начин  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 22:12 Заглавие: |
|
|
Подарих на сина си за абитуриентския бал DIGI 30. Той замина щастлив за Турция, а аз останах да чакам снимки от бала. Да, ама не! Оказа се, че това чудо с нов комплект батерии прави максимум 3-4 снимки. За работа със светкавица изобщо не може да се говори. Опитвах с какви ли не батерии - алкални, NiMH акумулатори и все същия резултат. Това нормално ли е за този тип фотоапарати, или просто съм попаднал на такъв лаком екземпляр? _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
LinuX Опитен потребител

|
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 23:46 Заглавие: |
|
|
Не става въпрос за недостиг на памет, а за недостиг на енергия _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
LinuX Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 11:23 Заглавие: |
|
|
Е с тези батерии ги зареждам по 2 пъти в месец, и снимам постоянно, като бех на почивка направих към 500 снимки с 3 зареждания
А някой да знае как да го флашна? |
|
|
 |
|