Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Флaш на апарат PRAKTICA DIGI 30

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LinuX
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Фев 18, 2007 18:48    Заглавие: Флaш на апарат PRAKTICA DIGI 30 Отговорете с цитат

Може ли да си направя някакви настройки, да го сейвам в файл и да ги сложа на апарата и с комбинация от копчета да се запишат в апарата. Звучи като измислено от някой петокласник, но на предишния ми апарат Photoclip

си свалих си едини фаилове от сайта им и менюто стана на БГ и нещата по малко по-различен начин Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ichko
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 19, 2007 22:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Подарих на сина си за абитуриентския бал DIGI 30. Той замина щастлив за Турция, а аз останах да чакам снимки от бала. Да, ама не! Оказа се, че това чудо с нов комплект батерии прави максимум 3-4 снимки. За работа със светкавица изобщо не може да се говори. Опитвах с какви ли не батерии - алкални, NiMH акумулатори и все същия резултат. Това нормално ли е за този тип фотоапарати, или просто съм попаднал на такъв лаком екземпляр?
LinuX
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 20, 2007 11:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Прави 4 снимки защото паметта му е 5 мб а една снимка е 1мб и половина Very Happy . Купил съм си карта за него и снимам по 400-500 снимки на най-доброто качество.
За батериите, ползвам Uniross перфектни са, имам на 700мач и карат по 2 седмици на апарата преди да ги заредя отново. http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B00008GSY6/ref=dp_image_0/203-5742528-6422323?ie=UTF8&n=560798&s=electronics
А за светкавицата съм съгласен, найстина е слабичка, прави хубави снимки ДО метър, метър и нещо Embarassed
Върнете се в началото
Ichko
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 20, 2007 23:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Не става въпрос за недостиг на памет, а за недостиг на енергия
LinuX
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 11:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Е с тези батерии ги зареждам по 2 пъти в месец, и снимам постоянно, като бех на почивка направих към 500 снимки с 3 зареждания Cool

А някой да знае как да го флашна?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети