|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
metaxa Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:50 Заглавие: platka za video kamera "canon mv 730i" |
|
|
| molia koito ima da pi6e na [email protected] da spomene i tsenata |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
muljo Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2004 0:10 Заглавие: Не ме плаши |
|
|
| Какъв ти е проблема с камерата? Посъветвах наскоро приятел да си купи такава, не че съм голям разбирател, ама попрочетох това-онова / нали минавам за техническо лице/ и избрахме тази. Надявам се че не е нещо фабрично. |
|
|
 |
metaxa Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 23, 2004 23:11 Заглавие: Re: Не ме плаши |
|
|
| muljo написа: | | Какъв ти е проблема с камерата? Посъветвах наскоро приятел да си купи такава, не че съм голям разбирател, ама попрочетох това-онова / нали минавам за техническо лице/ и избрахме тази. Надявам се че не е нещо фабрично. |
kamerata e dobra,samo deto ya biah po izgoril, no ya upraviha ve4e,no da pitam ne6to. na izkustveno osvetlenie, prekaleno tamno snima.Vapreki 4e i puskam "no6tnoto snimane".Mojeli da e ot nastroikite praveni v serviza? |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2004 21:52 Заглавие: |
|
|
Изпросих си камера. Поснимах малко - не наблюдавам ефекта описан от теб: при снимане на полилей 3х75W - съвсем нормално като яркост; няколко пъти включвах и иаключвах нощния режим, разликата е само в цветопредаването - определено на нощен режим цветопредаването е по-добро, иначе малко бледнее; яркостта се запазва; картината е леко зърниста. Пробвах да снимам на една крушка 75W /с рефлектор/ - става доста добре, освен че е доста зърнисто. В хола имам полилей с халогенна крушка - като я поиздуя с регулатора картината става перфектна. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|