| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emil_vr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 16:12 Заглавие: малък проблем с едно ново радио |
|
|
| Zdr. ,и да се оплача. Купих си ново радио Елит за колата . Малко преди да ми порази акумулатора го залових , че угасено дърпа 150ма . Угасено леко нагрява само един интеграл с дваисетина изводи .Спомних си за американските филми , където бомбаджиите винаги режат червената жица . С острите си резачки -злодеики се наложи да резна и двете ч. жици и сложих ключе . За съжаление точно плюса на паметта дърпа 140ма ( пак добре че не беха ампери) Дали пък е здраво не си е така направено ? Някакви идеи, освен тази да го ударя в земята? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 16:49 Заглавие: |
|
|
Не е нормално да дърпа толкова "Паметта". Или бъркаш нещо с кабелите или си има дефект още "от бебе".Занеси го на сервиз за да го поогледат вътре защо е така.То като чуеш марката само е ясно какво има вътре ,ама вече си си го купил и ще ти белее главата.Успех _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 17:42 Заглавие: |
|
|
Тишо не съм убеден че си прав имал съм такива случаи и то на марки като Сони , Блаупункт и други .И когато колите се карат един път седмично проблема с паленето е налице , а сега се сетих и за един МВ преди 4 месеца.Може и аз да бъркам но за Блаупункта се сещам защото беше на приятел че трябваше да откача задължително панела , свете ли часовника консумацията е на лице. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 18:33 Заглавие: |
|
|
Този проблем го има в момента и то на няколко марки всичките произведени в китай Но 150ма сие нищо консумация Спомнете си оригиналните касетофони Форд и те дърпаха над 200ма и фабрично бяха прекарани през контакт  |
|
|
 |
emil_vr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 19:55 Заглавие: 11 |
|
|
| А , откъде мога да сваля схемата на това радио елит SL-5000USB ? Mного рядко се занимавам с електроника , и то за удоволствие , затова питам . Тука в разделът за схеми , в многото линкове там не можах да се оправя. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 11:10 Заглавие: |
|
|
И като намериш схемата какво ще направиш ще махнеш процесора да не консумира ли? _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
emil_vr Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 19:56 Заглавие: |
|
|
Прав си с вероятност 99/100 . Кроях някакви планове ( наивно е знам) да свалям захранването на този интеграл , до напрежение при което още работи . друг вариянт - реле, което като угася радиото от бутонът му , да доизключи напълно , пък при включване ... незнам Въпросът е да не го забравя ,както е сега с ръчното ключе .Наи- вероятно да отнесе радиото 2-3 псувни на фирма и да си остане така. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
emil_vr Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 20:29 Заглавие: |
|
|
Гаранция - Франция . Но Филипов , издевателства... купих си ново радио (от Плевен) , то е негодно така . Казваш го като че ли аз съм виновен за това. Да затваряме темата . |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 21:37 Заглавие: |
|
|
| Ако е cd му пъхни един диск и без панел му премери консумацията и ако е по малка трябва да му смениш датчиците засега толкова джокери |
|
|
 |
|