| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dedozmej Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 18:05 Заглавие: JVC HR-S9600EK центровка на видеоглавата |
|
|
| знае ли някой начин за центровка на редуктора за настройка на азимута? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 18:25 Заглавие: |
|
|
Извинявам се за въпроса може би съм малко тъп ама това изречение базик ли е или просто съм пропуснал да видя че на друм мотора има редуктор  |
|
|
 |
juli_75 Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 19:20 Заглавие: |
|
|
Това ще да е някакво "вери спешъл" видео  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 19:29 Заглавие: |
|
|
Заменяш главата с нова,или са разстроени водачите на лентата.Какво се вижда на екрана?Ако искаш помощ,дай малко повече информация.
И говора как е? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 21:16 Заглавие: |
|
|
| velo написа: | Извинявам се за въпроса може би съм малко тъп ама това изречение базик ли е или просто съм пропуснал да видя че на друм мотора има редуктор  | какъв бъзик,бе,колега! на тоя модел,и на още един (де съм ремонтирал) ,друма е окачен на 4 винта,които ги върти моторче с редуктор,не друм-мотора.това е с цел на стоп и бързо напред/назад да няма черти по екрана |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 21:22 Заглавие: |
|
|
| helios написа: | Заменяш главата с нова,или са разстроени водачите на лентата.Какво се вижда на екрана?Ако искаш помощ,дай малко повече информация.
И говора как е? | нов друм-много скъпо.ок.200 долара е.правя го за клиент.инфо има-имаш модела.говора няма нищо общо.исках съвет от колега.все пак ника ми значи нещо,поне в пловдив.
но както и да е .благодарен съм за отзивите на всички. |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 22:22 Заглавие: |
|
|
| Колега не се засягаи,що се отнася до ника моя в димитровград също всява респект НО мисля че не тук е място за реклама. А за този тип друм мотори насочващи се от редуктор заклевам се за пръв път чувам макар че видеокасетофоните които съм отремонтирал със сигорност са три цифренна броика като първата цифра е по голяма от 2.ОБЕЩАВМ да се допитам до колеги работещи в националната телевизия и т.н.т които със сигорност ще имат инфо за такъв вид техника. Ако нещо изскочи хем аз ще се просветя хем и на вас ще помогна. |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 12:04 Заглавие: |
|
|
| колега скенер ли си му сменял или си правил нещо по платката на мотора,извинявай но така зададения въпрос е хвърляне на боб. |
|
|
 |
|