|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 21:10 Заглавие: |
|
|
| RC написа: |
Млад си още, затова и са ти малко боклуците за сега .
А SFT-та и други подобни бяха ценно нещо навремето - източник на силиконова паста  |
И ма мен много хора така ми казват : " ше се чудиш как да ги изхвърлиш", но те знаят това от личния си опит , демек всеки е събирал боклуци някога  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 21:20 Заглавие: |
|
|
Аз пък ще ти дам съвет да ги възстановиш. Може схемата и елементите да са морално остарели, но свирят не по-зле от много интегрални усилватели. Дано си прибрал и двата разделителни кондензатора за говорителите, защото Юпитера е с еднополярно зхранване. Утре ще се поразровя за схемата. Ако решиш, обади се и ще ти я изпратя. _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 12:13 Заглавие: |
|
|
| Гледах много схеми из нета ама няма точна която да отговаря на моите усилватели. не си спомням само модела беше май Юпитер 402 ли не6то такова.Ако някой ми обясни може да кача снимки за да ги видите нагледно ама немога се ориентирам така с тия тагове горе.... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|