| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
b.todorov Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 13:29 Заглавие: Питане с молба за порцесор... |
|
|
Молбата ми е следната съществува ли разлика или са еднакви процесорите /микроконтролери/ мP D1719 G 538 и мP D1719 G 014 ? По
специално след буквата G цифрите какво означават и дали мога да ги заменя.Благодаря ако имам отговор по въпроса |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 13:51 Заглавие: Re: Питане с молба за порцесор... |
|
|
| b.todorov написа: | Молбата ми е следната съществува ли разлика или са еднакви процесорите /микроконтролери/ мP D1719 G 538 и мP D1719 G 014 ? По
специално след буквата G цифрите какво означават и дали мога да ги заменя.Благодаря ако имам отговор по въпроса |
Цифрите след буквата G означават с какъв запис е процесора. В някои случаи може и да са съвместими процесори с различен запис, но в повечето случаи не са. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 13:56 Заглавие: |
|
|
В повечето случеи не са.Това е за радио така ли е.Може примерно да ти излезе дисплея а да не отговарят бутоните ,да няма радио или да не работи механиката.В повечето случеи(ако се заменят)трябва да са с близки цифри(записи)отзад _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 14:41 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | В повечето случеи не са.Това е за радио така ли е.Може примерно да ти излезе дисплея а да не отговарят бутоните ,да няма радио или да не работи механиката.В повечето случеи(ако се заменят)трябва да са с близки цифри(записи)отзад |
За авторадио се отнася въпросния процесор... |
|
|
 |
|