| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
van_helzing Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 15:55 Заглавие: |
|
|
Даже за 200 лева могат да си вземат от заложна къща или някоя затваряща дискотека. То трудът и парите за части ми се виждат повече. Не знам може и да бъркам, но аз не бих се хванал с такава задача. _________________ Skype: aleks_166, Поддръжка и сервиз на компютърни системи, видео наблюдения и автоаларми. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 20:02 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | | Я поразгледай тоя може да си харесаш нещо от него. |
От тази схема гледам всички модули имат по 2 варианта - балансиран и не-балансиран. Какво ще рече това? Какво се балансира? Като гледам как е направен баланса предполагам че се изравняват динамиките? Или се изравняват само изходните сигнали?
И за какво е тази настройка "Gain" ?
п.п. Като гледам как е изпълнена главната платка, как така при нея ще се получи стерео? Да не би да се взимат 2 канала за да се получи стереото? Или нарочно са я направили схемата така заради баламите  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 21:13 Заглавие: |
|
|
Milen_haskovo
шшшшт - не пиши нищо повече - незнанието не е извинение за писане на глупости
ПС - знаеш ли кво е балансна кабелна линия, защо и кога и къде се ползва ?
както и да е - не ми обръщай голямо внимание  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 22:33 Заглавие: |
|
|
| Милене ,кво стерео ,кви 5 лева ,нали музикантски пулт ще правиш ,а не си чувал за балансиран/симетричен/ вход за микрофон -човече не си губи времето и парите на хората ,явно са ти дали добра оферта ,но не смятам че е редно ! Може и да не съм прав ,но на такова ми намирисва. В противен случай Остап Бендер е казал -"Икономията е майка на мизерията" ,което важи с пълна сила тук! Май ще е по-добре модератора да тури едно катинарче !! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 13:33 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | andrey1988 написа: | | Я поразгледай тоя може да си харесаш нещо от него. |
От тази схема гледам всички модули имат по 2 варианта - балансиран и не-балансиран. Какво ще рече това? Какво се балансира? Като гледам как е направен баланса предполагам че се изравняват динамиките? Или се изравняват само изходните сигнали?
И за какво е тази настройка "Gain" ?
п.п. Като гледам как е изпълнена главната платка, как така при нея ще се получи стерео? Да не би да се взимат 2 канала за да се получи стереото? Или нарочно са я направили схемата така заради баламите  |
На схемата не и разбирам много , дадох ти я защото я видях , правил съм RIAA предусилватела от нея и съм доволен. |
|
|
 |
|