| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 22:39 Заглавие: Има ли програма за ресет на принтер Canon |
|
|
Принтера ми е CANON PIXMA IP1600 - един път съм пълнил главите и не след дълго вече не иска да печата изобщо - пише да сменя главите с нови.А те по принцип могат още да печатат/така мисля/.Казаха ми че имало програми за ресет и всичко след това е по старому.
Ако някой знае нещо по въпроса,моля да ме светне,защото по принцип тези неща са ми малко непонятни - сверата в която работя е съвсем друга.
А и не ми се купува други принтер - този е на 2 месеца
Моля,кажете нещо по въпроса! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 1:04 Заглавие: |
|
|
Да, има. Пробвай като мен да напишеш в ....хм, JABSE не се представи много добре... та да напишеш в гугъл canon reset
та и ние излизаме...
или
тук _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 10:10 Заглавие: |
|
|
Търсих в гугала и намерих такава програма,но тя не помага.Няколко пъти се мъчих с нея.
Сега ще пробвам тези варианти,нищо че не са за този модел и ще пиша.Дано стане нещо  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 12:25 Заглавие: |
|
|
Не се получава  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 12:00 Заглавие: |
|
|
Реших проблема с 2 нови глави,но аз да питам нещо,ако сте запознати с това.Казаха ми,че ако не оставям главите да се изпразнят до край,и че при първото съобщение,че свършват да ги допълвам веднага,щели да работят много и така нямало да се налага да ги сменям дълго време.Това вярно ли е или ме зарибиха отново
И друго - имало някакво съпротивление,което изгаряло при напълно изпразване на мастилото и затова трябвало да се сменят.
Аз разпилях черната глава,но нищо не видях - нито чип нито нищо  |
|
|
 |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 7:09 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се че пиша в Вашта тема но това за чипа и мен ме интересува.Та има ли такова съпрот. или не? |
|
|
 |
cuno Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 13:35 Заглавие: |
|
|
| stiyan stoikov написа: | | Извинявам се че пиша в Вашта тема но това за чипа и мен ме интересува.Та има ли такова съпрот. или не? |
Провери тук www.startcopy.ru _________________
 |
|
|
 |
XPAHKO Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 19:53 Заглавие: |
|
|
| cecostar написа: | ... имало някакво съпротивление,което изгаряло при напълно изпразване на мастилото и затова трябвало да се сменят.Това вярно ли е или ме зарибиха отново |
С няколко думи - мастилените принтери биват два вида.С пиезоелемент - при подаване на сигнал капката се изтласква навън.И с термоелемент - мастилото се нагрява ,изпарява и излита през дюзата.Така че, има истина.Мастилата охлаждат главата и когато контейнерът е празен главата се нагрява. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 20:22 Заглавие: |
|
|
Честно,да си кажа - нямам си понятие от тези глави.Отлепих лентата на главата и видях,че няма никаква връзка тази лента с дюзата.И до тук бях.От това ,което си ми написал колега,разбирам,че не е с термо нагряване.
Сега не знам какво ще стане с новите глави - в смисъл,че ми казаха постоянно да ги допълвам,преди да са свършили - и така щели да печатат много.Вече допълвах черната глава,след някой и друг ден,ще допълня и цветната.Дотук добре,ама ако отчита копия принтера....Това означава,че не след дълго пак ще спре.
Все пак ще ми е интересно да чуя и други мнения  |
|
|
 |
|