| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petiomalchev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 23:22 Заглавие: Как се влиза в сервизен режим на SONY KV-25E1D шаси AE3 |
|
|
Как се влиза в сервизен режим на SONY KV-25E1D шаси AE3. Телевизора няма звук, индикацията се мести. Прехвърлил съм звука с платка звук от В.Търново и съм извел потенциометър за регулиране на звука /така TV работи/ . Краиното стъпало звук и междинната работят, нещо става в стерио декодера. Мисля че е от памета и искам да вляза в сервизен режим, тук намерих схема за шасито АЕ3, намерил съм и бин файл. Моля за ПОМОЩ защото трябва да го гледаме така, а е кофти като искаш да увеличиш звука да ставаш. Все пак сме в 21век  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2007 7:23 Заглавие: |
|
|
Изключи телевизора натисни P+ и P- на панела и го включи отново .Трябв ада излезе TT на екрана след това бутон menu. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
petiomalchev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 03, 2007 12:58 Заглавие: |
|
|
БЛАГОДАРЯ. Направих това което ми каза излезе ТТ на екрана натискам menu от дистанционното и излиза нормалното меню/ няма функции за регулиране на размера H/V нито за регулиране на цветовете /. Дистанционното на TV е уневерсално, може да е от това ?  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 03, 2007 13:11 Заглавие: |
|
|
След малко ще ти пусна на пощата схемата . В нея е описан и сервиза. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 03, 2007 19:00 Заглавие: |
|
|
Благодаря получих схемат при резултат ще пиша  |
|