Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

адаптор за две сим карти

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 9:23    Заглавие: адаптор за две сим карти Отговорете с цитат

Колеги има теми във форума,но не са актуални вече,та въпроса ми е какво ви е мнението за това нещо.Не съм го виждал и ми е интересно каква работа върши.Трябва ми да включа едновременно мтелска и глобулска карта,защото ми писна да ги сменям в телефона,а два не ми се носят.От къде може да се купи обаче не от тия с рязането на симките,а нещо по съвременно.
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:35    Заглавие: Отговорете с цитат

ЕДНОВРЕМЕННО на един апарат не става. Само едната може да е активна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
postmedia
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Само едната сим карта е активна.

Устройството позволява да използвате 2 сим карти в 1 GSM, като смяната на активната карта се извършва от менюто на телефона.

Ето тук Dual Sim се продава онлайн: http://shop.insofia.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
prasse
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 22:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-добре е да си носиш двата телефона... Така със сигурност ще приемаш обаждания от два оператора по всяко време... Може и три телефона да си носиш за да си и в мрежата на Вивател - имат страхотен GPRS и EDGE на супер цени...
Самата идея за две карти в един телефон с превключване е пълна простотия...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tchav
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 10, 2007 10:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Можеш да оставиш активна картата с номера на който те търсят и само когато се обаждаш на друг оператор или на същия но на по-изгодна тарифа превключваш.
Има вариант и картите да се превключват периодично, примерно през 1 минута, но някои от картите имат защита от сканиране и могат да блокират.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Съб Мар 10, 2007 20:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Можеш да оставиш активна картата с номера на който те търсят и само когато се обаждаш на друг оператор или на същия но на по-изгодна тарифа превключваш.-------------долу,горе това ми е и на мен идеята.В понеделник отварят нов офис на ГЛОБУЛ в ЕЛХОВО и казаха,че имали адаптори,ще видим за какво става въпрос.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети