| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TOTO Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 11:45 Заглавие: C-media AC97 audio device |
|
|
Имам едно въпросче относно тази звукова карта. Мога ли да си използвам LINE-IN като втори изход за слушалки чрез някаква програма. Понякога ми се налага да миксирам разни музики (най често прехвърлям видео касети на ДВД) и ми е доста неудобно като не знам какво следва. За това ви моля ако знаете програма или метод за получаването на втори изход за прослушване да ми кажете. Отговори от типа на "купи си втора звукова карта" ги знам но остават като крайна алтернатива.
Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 20:56 Заглавие: |
|
|
някои дънни платки го поддържат .. но трябва да е упоменато виж си инфото за дъното ! _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 21:23 Заглавие: |
|
|
Виж си програмата която върви с драйверите на звуковата карта. Често от там могат да се конфигурират LINE IN-а и MIC-а като изходи, но това е само за режими с 4 или 6 канално аудио. При това положение сигналите който излизат на синия и червения жак не са L и R - левият и десния канал от стереото. Ако това те устройва, добре. В противен случай не ми е известно положение при което се клонират L и R така че може би решението е нова карта. Все пак за 5-10 лв. си решаваш проблема. _________________ home studio |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
| Ми мойта е такава ама не става тоя номер |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 23:23 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | Ми мойта е такава ама не става тоя номер |
ами то дефакто няма как да стане .. защото която и да е програма тя намира само един аудио девайс .. , частично решение на проблема е .. по левия канал примерно да пускаш за запис а по десния да прослушваш предварително нещо друго(това само при някои Dj програми може да стане) . така че купувайте си отделна карта 12-13 лв. е само де.  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 9:35 Заглавие: |
|
|
Момчета работата става с програмата Traktor DJ Studio2. След като си я инсталираш трябва да си направиш настройките на картата като вместо два канала трябва да я направиш да работи на четири канала. Зеленият изход си го връзваш към усилвателя а синият (Line In) ти става изход за мониторинг. Просто решение само дето програмата е малко сложна и е нужно повече време докато се разучи. Освен това при мен се налага да ползвам усилвател за слушалки, защото сигналът който излиза за мониторинг е слаб. При нормални обстоятелства се чува доста добре но ако музиката "дъни" силно едва ли ще се чуе нещо.  |
|
|
 |
|