|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivanrudev Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 10:11 Заглавие: Лаптоп към TV |
|
|
Здравейте, видях, че подобна тема е пусната миналата годиа, но по нея няма никаква информация.
Та, въпросът ми е: как мога да вържа лаптопа си към телевизора. На лаптопа имам VGA изход (изход за монитор) и 2-3 UBS порта. На TV-to имам чинчове, S-video и SCART. Знае ли някой за евтино и лесно за използване средство, с което да предавам образ от лаптопа към телевизора. Предложиха ми един хардуерен адаптер, но е 144 лв, което си е доста според мен. Не съм специалист, но някак си си мисля, че може да има кабелче, което свързва лаптопа през USB към s-video на телевизора например. Очаквам да получа компетентна информация, благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 10:17 Заглавие: Re: Лаптоп към TV |
|
|
| ivanrudev написа: | | Знае ли някой за евтино и лесно за използване средство, с което да предавам образ от лаптопа към телевизора. . |
Няма такова при тези условия.
Не е ясно какво точно са ти предложили, но ако върши работа цената не е никак висока. |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
|
|
 |
ivanrudev Нов потребител

|
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 9:20 Заглавие: |
|
|
| Това същото би трябвало да го има и в Комел-а. Те са вносители на Live-view. Можеш да сравниш цените и да си направиш някакви изводи.Все пак изборът е голям от модели, но какво ще има на склад е друга тема. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|