|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
NGA Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 17:28 Заглавие: Процесор за ТВ Elite elite 14ес31 |
|
|
Здравейте !
Преди вече 2 месеца занесох въпросния ТВ на "сервиз", защото не искаше да се влючва никак, само светеше диода... Ама за толкова време така и не го поправиха ами само са му свалили процесора и сега и аз не мога да си го оправя защото не знам какъв е въпросния проц.??? казаха ми за нещо от рода на 3I...... , но като попитах за цена се оказа че е над 100лв Та този тв нов вече не е 100лв
Ако някой може да ми помогне в случая ще съм много благодарен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 19:39 Заглавие: Re: Процесор за ТВ Elite elite 14ес31 |
|
|
| NGA написа: | Здравейте !
Преди вече 2 месеца занесох въпросния ТВ на "сервиз", защото не искаше да се влючва никак, само светеше диода... Ама за толкова време така и не го поправиха ами само са му свалили процесора и сега и аз не мога да си го оправя защото не знам какъв е въпросния проц.??? казаха ми за нещо от рода на 3I...... , но като попитах за цена се оказа че е над 100лв Та този тв нов вече не е 100лв
Ако някой може да ми помогне в случая ще съм много благодарен  |
Смени сервиза, потърси упълномощен сервиз на Elite. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|